Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobil Android Emulator
Merhabalar,

Delphi 11 Community Edition kullanıyorum ilk defa Android için mobil uygulama yapacağım
Nette Araştırdım fakat bulamadım forumda Nox Player ilgili konular vardı kurdum. Ama yaklaşık 1 saat sonra kaldırdım Nox Playeri bu programdan dolayı PC donmalar oldu.

Sorum:
Cep telefonumu Emulator olarak kullana bilimiyim veya Delphi ile uyumlu hangi Emulator önerirsiniz 
Emülatörler oldukça yavaş, SDK destekleri çok düşük ve her sensörü barındırmıyor. 
Bu ve benzeri nedenlerden dolayı uygulama testlerini fiziksel cihazlarda (kendi cep telefonunuz olabilir) test etmeniz daha gerçekçi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.
Begin : = end / 2;
(22-01-2024, Saat: 15:07)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emülatörler oldukça yavaş, SDK destekleri çok düşük ve her sensörü barındırmıyor. 
Bu ve benzeri nedenlerden dolayı uygulama testlerini fiziksel cihazlarda (kendi cep telefonunuz olabilir) test etmeniz daha gerçekçi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Telefonu PC'ye bağlayıp Emülatörler olarak kullanmıyor yani, dediğiniz gibi yaptım kendi cep telefonuma yükledim test yaptım.
Çok teşekkürler.
Rica ederim.
İkisi farklı kavramlardır. 
Emülatör=sanal cihaz. 
Cep telefonunuz=fiziksel cihaz.
Begin : = end / 2;
Çalışmalarınızda işinize yarayabileceği düşüncesiyle Vysor uygulaması, geliştirme sürecinde işinizi kolaylaştıran bir diğer araç olabilir.
Teşekkürler inceliyorum.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FMX Mobil için En Güncel macOS Mimarisi RAD Coder 7 736 02-03-2026, Saat: 22:14
Son Yorum: mcuyan
  Android Uygulama İkonu ARM 2 422 11-11-2025, Saat: 12:15
Son Yorum: ARM
  Android SDK kajmerantime 1 399 28-10-2025, Saat: 14:53
Son Yorum: cinarbil
  Android El Terminali Barkod Okuyucu Verisi tuna 0 348 17-10-2025, Saat: 01:07
Son Yorum: tuna
  Android işlem öneriliyor uyarısı! Coban 9 1.876 07-08-2025, Saat: 12:07
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi