Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pazaryerleri Muhasebe Programı Entegrasyonu
Arkadaşlar merhaba küçük bir işletmemiz var burada bazı ürünleri çok yüksek satışlar olmamak üzere pazaryerlerinde yayınlıyoruz bu yayınlama işlemlerinde ve arka plandaki yazılımlarda entegrasyon firmasından yararlanıyoruz fakat günümüzde entegrasyon firmaları entegre işlemlerini çok yüksek meblağlarla yapmaya başladı buda bizi maddi açıdan zora sokmaya başladı. 
Şimdi biz bu pazaryerinde ürün yayınlama ve sonrası operasyon işlemlerini delphi ile yapabilir miyiz?                                 
Not: Kullanmış olduğumuz muhasebe programının pazaryerleri ile alakalı api (json) dosyası mevcuttur.

Delphi ile yapılması olanaklı ise ;

-Direk veritabanı kullanılarak yapılması mı mantıklı,
-Yoksa api dosyası ile (json) yapılması mı mantıklı

Bu konuda daha önce çalışması olan var mıdır?

Bu konu hakkında önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Veri tabanı olursa her entegrasyonda sıkıntılar ortaya çıkar. 
REST API (JSON) olarak hizmet vermek / almak daha doğru bir çözüm olur.
Begin : = end / 2;
ben şu şekilde yapıyorum

hepsi burada ,trendyol ,çiçek sepeti , idefix ,pttavm ,pazarama şu anda da n11 ile uğraşmaktayım

genel bir veri tabanım var gelen siparişleri harketleri alıcı ve fatura bilgileri ni burada tutuyorum ki tutmayıp direk herhangi bir muhasebe programına atarsam adres değişikliği gibi işlemler de sıkıntılar yaşarım

bu veri tabanımda bu firmaların siparişlerini çekip eğer muhasebe programına fatura irsaliye sipariş ne istersem oradan seçip aktarıyorum

hatta artık bunu da bıraktım direk e-fatura ve e-arşiv fatura kesim muhasebe programına sadece muhasebe fişi oluşturup atıyorum

hepsini de delphi ile yapıyorum

hepsiburada ,trendyol ,çiçek sepeti , idefix , pazarama  Bunlar Rest Api  ile çalışıyor

pttavm , n11  ise web wdsl kullanıyor

hepsiburada ,trendyol ,çiçek sepeti , idefix , pazarama bunların hepsinin api dökümanı var rest apiyi hızlı bir şekilde işlem yapabilirsiniz

Delphi ile hepsini yapabilirsiniz

https://www.delphican.com/showthread.php?tid=6949

sura da bazı yapamadığım soruları sormusluğum vardır sağolsun @RAD Coder  hocam da yardımcı olmuştu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  PAVO Pos Cihaz Entegrasyonu (Yeni Nesil ÖKC) RAD Coder 3 1.438 26-12-2025, Saat: 17:06
Son Yorum: rmzgenius
  Delphi İle Shopify Entegrasyonu narkotik 1 596 13-02-2025, Saat: 14:48
Son Yorum: Hayati
Lightbulb Sigorta Teklif Programı Hk. erdal51 8 1.585 25-11-2024, Saat: 15:05
Son Yorum: ahmet6513
  Borsa takip programı(Yeniyim) rumuztr@hotmail.com 8 2.173 29-12-2023, Saat: 17:36
Son Yorum: rumuztr@hotmail.com
  Zirve Yazılım Satış Faturası Entegrasyonu Hk. pro_imaj 15 12.885 20-11-2023, Saat: 13:05
Son Yorum: hi_selamlar

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi