Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fastreport İçindekiler Sayfası Oluşturma [ÇÖZÜLDÜ]
Merhabalar,
Hayırlı Ramazanlar ?

Fastreport ile veritabanından aldığım  cari , ürün vb. veriler için 
Dinamik Olarak (kodla vb.) İçindekiler Sayfası Oluşturulabilir miyiz, mümkün mü?

Bu konuda deneyim ve tecrübeleriniz var mı ?

Teşekkürler
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception
Herhangi bir yanıt gelmediğine göre pek uygulanmayan sıradışı bir konu açmışım sanırım.
yaklaşık 2.5 saatimi aldı  , aslında kodsuz, sadece tasarımla çözmek istiyordum ama kodsuz olmadı.
daha iyi bir fikir bulana kadar bunu kullanırız arık. Şöyle çözdüm ihtiyacımı, fikir olarak burda dursun.
sayfamda grup header ve master band var. tam sayıya bölünebilsin diye yüksekliklerini ona göre ayarladım.
gurp band ve master band row yüksekliğinden, sıralı gelen sql sorgudan bir A4 sayfaya hangi grup band ve hangi satırların geleceğini hesaplıyorum bir stored proc ile. Bunuda bir tabloya referans ile atıyorum, eğer gerekirse kullanıcı sonradan revize de edebilsin diye.
sonra bu tabloyuda bir dataset ile sorgulayıp ayrı bir sayfada içindekiler list olarak yazdırıyorum .
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Big Grin Fastreport Masterdata StartNewPage değerini değiştirme nevzatc 4 464 28-11-2025, Saat: 02:29
Son Yorum: nevzatc
  Netsis ENTEGREFKEY Oluşturma Hk. OZCANK 5 657 10-10-2025, Saat: 21:17
Son Yorum: OZCANK
  FastReport da sayfa uzunluğu mcuyan 1 424 22-09-2025, Saat: 08:50
Son Yorum: hi_selamlar
  fastreport şablonu database e kayıt ercanskose 11 2.303 18-02-2025, Saat: 17:10
Son Yorum: akuyumcu63
  FastReport Dinamik Sayıya Göre Etiket Bastırma [ÇÖZÜLDÜ] bünyamin68 2 699 09-01-2025, Saat: 13:47
Son Yorum: bünyamin68

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi