Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wsdl import hatası (Cannot unwrap: // - Input element wrapper name does not )
https://test-services.allianz.com.tr/saglikkurumu?wsdl      adresinden wsdl'i lokal olarak farklı kaydet yapıyorum. Şemasınıda aynı sekilde lokal'e indirip, lokale kayıt ettiğim wsdl içine şema adresini güncelleyerek delphi  içinden  wsdl import ile almaya çalıştığımda sorunsuz almış gibi gözüküyor. Ama hiç bir şey yapmadan projemi derlemeye çalışınca aşağıdaki  gibi hata alıyorum. 
[dcc32 Error] saglikkurumu.pas(2967): E2003 Undeclared identifier: 'NumaraTipi'

[dcc32 Error] saglikkurumu.pas(2970): E2005 'NumaraTipi' is not a type identifier

Birde  oluşan pas incelediğimde  aşağıdaki gibi uyarılar olduğunu gördüm.   Cry sorunları aşamadım bir türlü, nasıl bir yöntem izlemek gerekir acaba, fikri olan var mıdır? şemayla wsdl içeriği uyuşmuyor gibi bir durum var sanki, bunu web servisi sağlayan kurumamı söykemem gerekir yoksa manuel müdahleyle düzeltme imkanı olabilir mi?

(tüm fonksiyonlada aşağıdaki gibi hata var)

// Cannot unwrap:
   //     - Input element wrapper name does not match operation's name
   function  PaketlenmemisPorvizyonSorgulama(const parameter: PaketlenmemisProvizyonlarTalep): PaketlenmemisProvizyonlarCevap; stdcall;
Muhtemelen sınıflar deserialize edilirken, Delphi sürümünden kaynklı eksik tanımlamalar olmuş.
En güncel Delphi sürümünde import etmek sorunu çözebilir. 
Sizin adınıza oluşturmak istedim, fakat servis yanıt vermiyor. IP kısıtlaması olabilir.
Begin : = end / 2;
(07-06-2024, Saat: 12:29)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen sınıflar deserialize edilirken, Delphi sürümünden kaynklı eksik tanımlamalar olmuş.
Sizin adınıza oluşturmak istedim, fakat servis yanıt vermiyor. IP kısıtlaması olabilir.

evet ip kısıtlaması var. bende 10.2 sürüm vardı olmadı. Ekte wsdl ve semayı attım acaba sizde içeri sorunsuz alabilecek mi?

Ek Dosyalar
.txt   saglikkurumu_wsdl.txt (Dosya Boyutu: 31,36 KB / İndirme Sayısı: 2)
.txt   saglikkurumu_xsd.txt (Dosya Boyutu: 105,77 KB / İndirme Sayısı: 2)
(07-06-2024, Saat: 15:51)samsaros123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-06-2024, Saat: 12:29)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen sınıflar deserialize edilirken, Delphi sürümünden kaynklı eksik tanımlamalar olmuş.

evet ip kısıtlaması var. bende 10.2 sürüm vardı olmadı. Ekte wsdl ve semayı attım acaba sizde içeri sorunsuz alabilecek mi?

Delphi 12 gönderdiğiniz WSDL'i çözümleme sırasında hata uyarısı veriyor.
Begin : = end / 2;

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ip kameradan gelen resimde jpeg error #53 hatasi sadikacar60 5 263 01-10-2024, Saat: 08:08
Son Yorum: mrmarman
  Kamera Açma Hatası (java...) serdar 3 1.301 14-07-2024, Saat: 19:50
Son Yorum: lazanya
  Order By hatası Altıner 2 239 14-07-2024, Saat: 09:18
Son Yorum: RAD Coder
  [Çözüldü] - WSDL importer / Unable to load WSDL File/Location Hatası Mesut 25 4.155 04-06-2024, Saat: 22:13
Son Yorum: abdullahBuyuk
  Xmlmapper hatası hbulus 1 431 07-03-2024, Saat: 09:45
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi