07-06-2024, Saat: 11:50
https://test-services.allianz.com.tr/saglikkurumu?wsdl adresinden wsdl'i lokal olarak farklı kaydet yapıyorum. Şemasınıda aynı sekilde lokal'e indirip, lokale kayıt ettiğim wsdl içine şema adresini güncelleyerek delphi içinden wsdl import ile almaya çalıştığımda sorunsuz almış gibi gözüküyor. Ama hiç bir şey yapmadan projemi derlemeye çalışınca aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Birde oluşan pas incelediğimde aşağıdaki gibi uyarılar olduğunu gördüm. sorunları aşamadım bir türlü, nasıl bir yöntem izlemek gerekir acaba, fikri olan var mıdır? şemayla wsdl içeriği uyuşmuyor gibi bir durum var sanki, bunu web servisi sağlayan kurumamı söykemem gerekir yoksa manuel müdahleyle düzeltme imkanı olabilir mi?
(tüm fonksiyonlada aşağıdaki gibi hata var)
Kod: (Select All)
[dcc32 Error] saglikkurumu.pas(2967): E2003 Undeclared identifier: 'NumaraTipi'
[dcc32 Error] saglikkurumu.pas(2970): E2005 'NumaraTipi' is not a type identifier
Birde oluşan pas incelediğimde aşağıdaki gibi uyarılar olduğunu gördüm. sorunları aşamadım bir türlü, nasıl bir yöntem izlemek gerekir acaba, fikri olan var mıdır? şemayla wsdl içeriği uyuşmuyor gibi bir durum var sanki, bunu web servisi sağlayan kurumamı söykemem gerekir yoksa manuel müdahleyle düzeltme imkanı olabilir mi?
(tüm fonksiyonlada aşağıdaki gibi hata var)
Kod: (Select All)
// Cannot unwrap:
// - Input element wrapper name does not match operation's name
function PaketlenmemisPorvizyonSorgulama(const parameter: PaketlenmemisProvizyonlarTalep): PaketlenmemisProvizyonlarCevap; stdcall;