Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
string icinde alt satirda goster koduyla beraber nasil gonderilir
arkadaslar bir bilgisayardan baska bir bilgisayara sitring deger gonderiyorum
string uzunsa labelde alt satira gecmesi icin
 +#10+ sLineBreak + #13+

kodlari ekledigim zaman alt satira geciyor ama kodda string icinde kaliyor silme islemi yapmadan bir yolu varmi

ornek: 
strDegisken:='birinci satir #10 ikinci satir'; 
strDegisken:='birinci satir #13 ikinci satir';  
strDegisken:='birinci satir +sLineBreak+  ikinci satir'; 

yukardaki sekillerde degiskeni gonderdigimde altsatira yazdirrma komutu kendiliginden nasil kaybederiz.
saygilar

datayi dizi ile gonderdim hallettim
baska cozum varsa yazarsaniz sevinirim
saygilar

Ek Dosyalar Resimler

Ekmeğimi yazılımdan kazanmıyorum kendi halimde bir şeyler yapıyorum. 49 yaşında emekliyim.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.

aaa+#13#10+bbb
strDegisken:='birinci satir' +sLineBreak+ 'ikinci satir';

sLineBreak tırnakların dışında kalacak şekilde yazın. İçine alınrsanız string gibi algılar karşınıza metin olarak çıkar.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
Label'in autosize özelliğini FALSE yapın.
Label'in boyutunu formun üzerinde sağa ve aşağı kadar çekerek boyutlandırın.
Label'in WordWrap özelliğini TRUE yapın.

bu haliyle label kendiliğinden isteğinizi yerine getirecektir. Ayrıca sLineBreak göndermeye lüzum kalmaz.

Veriyi anlamlı bölmek istiyorum, kaynaktan bu veriyi gönderdiğim yerde yapmak istiyorum derseniz o zaman sLineBreak içinde barınan alt satıra geç baştan başla kodunu tırnak dışında kullanmanız kafi.

örnek :
  'statik bir veri veya başlık : ' + sLineBreak +bVerisiDegiskeni;
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(03-09-2024, Saat: 22:40)sadikacar60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaslar bir bilgisayardan baska bir bilgisayara sitring deger gonderiyorum
string uzunsa labelde alt satira gecmesi icin
 +#10+ sLineBreak + #13+

kodlari ekledigim zaman alt satira geciyor ama kodda string icinde kaliyor silme islemi yapmadan bir yolu varmi

ornek: 
strDegisken:='birinci satir #10 ikinci satir'; 
strDegisken:='birinci satir #13 ikinci satir';  
strDegisken:='birinci satir +sLineBreak+  ikinci satir'; 

yukardaki sekillerde degiskeni gonderdigimde altsatira yazdirrma komutu kendiliginden nasil kaybederiz.
saygilar

datayi dizi ile gonderdim hallettim
baska cozum varsa yazarsaniz sevinirim
saygilar  dewatermark  ist ein nützliches Tool für alle, die Bilder ohne Wasserzeichen verwenden möchten. Es bietet eine benutzerfreundliche Oberfläche und effiziente Ergebnisse, was die Bearbeitung erleichtert. Allerdings sollte man sich der Urheberrechte bewusst sein und sicherstellen, dass die entfernten Wasserzeichen nicht gegen rechtliche Bestimmungen verstoßen. Insgesamt eine praktische Ressource!
Merhaba! Son zamanlarda bir filigranı fotoğraflarımdan kaldırmak için bir yapay zeka aracı kullandım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. 'Inpaint' adlı yazılımı kullandım; filigranı seçip kaldırmanız yeterli oluyor ve arka planı otomatik olarak yeniden oluşturuyor. İşte bunu bir metin içinde nasıl gösterebileceğinizi anlatan örnek bir kod: image = 'filigranlı_resim.jpg'
result = Inpaint(image, region='filigran')
result.save('filigransız_resim.jpg')

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Thread içinde Web Browser Çalışırmı adelphiforumz 0 97 09-01-2025, Saat: 13:22
Son Yorum: adelphiforumz
  Delphi 7 deki pencereleri nasıl sabitleyebilirim? mxpain 1 155 12-12-2024, Saat: 08:50
Son Yorum: 3ddark
  resimdeki hatanin satirini nasil bulabiliriz. sadikacar60 6 315 25-11-2024, Saat: 19:18
Son Yorum: sadikacar60
  Listview içinde arada dilo 6 4.522 10-11-2024, Saat: 19:07
Son Yorum: mcuyan
  Programdaki donmanin sebebi nasil yakalanir. sadikacar60 2 249 17-10-2024, Saat: 18:21
Son Yorum: sadikacar60

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi