Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programdaki donmanin sebebi nasil yakalanir.
arksadaslar hemen her yerde try-except blogu ile hata kontrolu ve hatayi txt dosyaya kaydetme islemlerini yapiyorum boylece 
hatalari inceleyip cozum gelistirebiliyorum

fakat lazarus da cok fazla donma oluyor ve hata yakalayamiyorum.

bu konuda goruslerinize ihtiyacaim var 
saygilar
Ekmeğimi yazılımdan kazanmıyorum kendi halimde bir şeyler yapıyorum. 49 yaşında emekliyim.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.

En basiti logları kaydederken zaman damgası ekle. Aralarındaki süre farkından bulursun ne işlemde donduğunu.
multiLogger diye bir kompenant yukledim oldukca kullanisli gibi farkinda olmadan kendim log sistemimi yapmisim ben tum hatalari bir txt dosyaya kaydediyordum bu kompenantda ayni isi yapiyor.

sorum su txt dosya cok yuklenince bilgi dolunca hata veriyor basima geldi o nedenle prg acilisinda tarihsaate gore yeni txt dosya kaydediyorum sorun olmuyor.

siz nasil hallediyorsunuz txt dosyalardaki kapasite olaylarini
saygilar
Ekmeğimi yazılımdan kazanmıyorum kendi halimde bir şeyler yapıyorum. 49 yaşında emekliyim.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Delphi formunu nasıl otomatik tam ekran yapabilirim ? erdemklt0 2 321 23-01-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: csunguray
  TMS Web Core- REST İşlemlerini Nasıl Yapabilirim? kajmerantime 0 426 13-06-2025, Saat: 14:07
Son Yorum: kajmerantime
  resimdeki hatanin sebebi ne olabilir sadikacar60 6 1.043 01-02-2025, Saat: 22:01
Son Yorum: sadikacar60
  Delphi 7 deki pencereleri nasıl sabitleyebilirim? mxpain 1 553 12-12-2024, Saat: 08:50
Son Yorum: 3ddark
  resimdeki hatanin satirini nasil bulabiliriz. sadikacar60 6 1.110 25-11-2024, Saat: 19:18
Son Yorum: sadikacar60

Konuyu Okuyanlar: