Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sanal makine (mac os) bağlanma
Merhaba ; uygulamamı ios da denemek için sanal mak. kurdum. sitede de belirtilen yönergeleri izledim fakat bir türlü delphi tarafında provisioning bölümünde gösteremedim. sorun nedir anlayamadım.

Ek Dosyalar Resimler

Build type i Ad hoc yerine Development veya Application Store olarak seçip deneyin.
(19-05-2025, Saat: 21:53)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Build type i Ad hoc yerine Development veya Application Store olarak seçip deneyin.

evet denedim maalesef olmadı
Sanal macOS üzerinden CSR (Certificate Signing Request) dosyası üretip, geliştirici ve dağıtım sertifikalarını bununla mı oluşturdunuz?
Begin : = end / 2;
(20-05-2025, Saat: 09:51)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanal macOS üzerinden CSR (Certificate Signing Request) dosyası üretip, geliştirici ve dağıtım sertifikalarını bununla mı oluşturdunuz?

apple sitesinden oluşturdum. yıllık ödeme yapmam gerekiyormuş. Oradan oluşturup mac os keychain den ve xcode den download ettim.
(20-05-2025, Saat: 10:34)mkucuktepe@msn.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-05-2025, Saat: 09:51)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanal macOS üzerinden CSR (Certificate Signing Request) dosyası üretip, geliştirici ve dağıtım sertifikalarını bununla mı oluşturdunuz?

apple sitesinden oluşturdum. yıllık ödeme yapmam gerekiyormuş. Oradan oluşturup mac os keychain den ve xcode den download ettim.

Developer veya Distribution sertifikalarını nasıl oluşturduğunuz önemli.
Bu iki sertifikayı oluştururken sizden  CSR dosyası ister.
Bu dosyayı geliştirme yaptığınız macOS bilgisayarda, Anahtar Zinciri Erişimi (Keychain Access) uygulaması ile oluşturup, daha sonrasında Developer veya Distribution sertifikalarını bu sertifika ile oluşturmalısınız.
Begin : = end / 2;
(20-05-2025, Saat: 10:45)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-05-2025, Saat: 10:34)mkucuktepe@msn.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: apple sitesinden oluşturdum. yıllık ödeme yapmam gerekiyormuş. Oradan oluşturup mac os keychain den ve xcode den download ettim.

Developer veya Distribution sertifikalarını nasıl oluşturduğunuz önemli.
Bu iki sertifikayı oluştururken sizden  CSR dosyası ister.
Bu dosyayı geliştirme yaptığınız macOS bilgisayarda, Anahtar Zinciri Erişimi (Keychain Access) uygulaması ile oluşturup, daha sonrasında Developer veya Distribution sertifikalarını bu sertifika ile oluşturmalısınız.

Aynen o şekilde yaptım. Ama bir yerde yanlış yapıyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uygulama üzerinden Wifi Bağlanma ? nurah 4 1.061 28-08-2025, Saat: 10:50
Son Yorum: nurah
  sanal makine (mac os) mkucuktepe@msn.com 2 575 23-05-2025, Saat: 17:22
Son Yorum: mkucuktepe@msn.com
  Mobil App. ile MQTT brokera bağlanma ve Veri çekme yemre 3 1.745 27-04-2023, Saat: 13:56
Son Yorum: yemre
  Sanal click Nedim 1 1.028 25-11-2022, Saat: 11:46
Son Yorum: mrmarman
  Sanal Mac Ios gonulali 17 13.716 13-07-2022, Saat: 14:54
Son Yorum: mixfruit

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi