Yorumları: 226
Konuları: 24
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 2.417
Programcı
Merhaba,
VDS sunucumun kendi windows bilgisayarıma yedeğini (sistem imajı) nasıl alabilirim? Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Sunucum Ubuntu işletim sistemi barındırıyor ve 300 GB toplam disk mevcut. tamamı dolu değil elbette.
Serhat YANALAK - FMX Software Developer
Yorumları: 617
Konuları: 66
Rep Puanı: 3.300
Uzman
veeam backup, vCenter Converter
“Do. Or do not. There is no try.”
Yorumları: 1.483
Konuları: 81
- Delphi 10.3
- Delphi 10.2
- Delphi 7
- Lazarus / FPC
Rep Puanı: 4.174
Uzman
En çok problem yaşadığım işlerden biri.. son 3 yılda 3 defa memnunietsizlikden dolayı Sunucu kiralama firmamı değiştirdiğimden... Maalesef ki Yedek alıp diğer sunucuya basmak yerine her sunucuyu sıfırdan kurup (arkadaşlarım sağolsunlar), yeni sunucuya dataları manuel atarak gerçekleştirdim. (geçen sene son çalıştığım firma Natro idi. onlardan da ayrıldım)
// Bilgi paylaştıkça çoğalır..
Programcı
(27-05-2025, Saat: 18:35)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En çok problem yaşadığım işlerden biri.. son 3 yılda 3 defa memnunietsizlikden dolayı Sunucu kiralama firmamı değiştirdiğimden... Maalesef ki Yedek alıp diğer sunucuya basmak yerine her sunucuyu sıfırdan kurup (arkadaşlarım sağolsunlar), yeni sunucuya dataları manuel atarak gerçekleştirdim. (geçen sene son çalıştığım firma Natro idi. onlardan da ayrıldım)
Açıkçası bende Natro'dan uzaklaşmak istiyorum. Bunun için vds sunucu alabileceğim güvenilir yerler önerir misiniz?
Hosting Dünyam üzerinden düşünüyorum.
Yorumları: 213
Konuları: 21
Rep Puanı: 977
Acemi
Reklam olarak algılanmasın lütfen.
Bir kaç tanıdığım firma "https://www.yigithosting.com.tr/vds-server" ile çalışıyor. Bir kaç ufak projede bende sanal makine kullanmıştım sorun yaşamadım.
Programcı
(28-05-2025, Saat: 10:37)SercanTEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reklam olarak algılanmasın lütfen.
Bir kaç tanıdığım firma "https://www.yigithosting.com.tr/vds-server" ile çalışıyor. Bir kaç ufak projede bende sanal makine kullanmıştım sorun yaşamadım.
Öneri için teşekkür ederim.
Reklam olup olmaması hiç mühim değil. Sonuçta yazılımcıyız ve daha iyi hizmet sunan bir hosting arıyoruz. Herkes benim ki daha iyi deme hakkına sahip. Buna karar verecek olan son kullanıcı olacaktır.
Ayrıca hep merak ettiğim şey ise 200 - 300 - 500 TL gibi fiyatlara 1 ay benim için çalışacak bir sistemin neden bu kadar ucuz olduğu? Bu karşılaştığım neredeyse tüm hosting firmalarında böyle. Elektriği, suyu, kirası, çalışanı, vergisi, sunucu parçalarının ücreti, yolu, yordamı... Maliyet hesabına girmek istemiyorum.
Programcı
(28-05-2025, Saat: 12:06)gbg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba
2023 yılından beri http://www.keyubu.com şirketinin VDS hizmetini kullanıyorum.
Keyubu iyi bir geçmişe sahip değil maalesef. Hiçbir şekilde güven vermiyor.
Yorumları: 1.033
Konuları: 44
Rep Puanı: 3.049
Uzman
VPS paulaşımlı ve paylaşımsız olabiliyor. Paylaşımsız için KVM.