Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Graphics32'ye Rubicube Bileşen Eklentisi
(07-05-2018, Saat: 13:33)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim;

Zaten açık kaynak olarak dağıttığım bir paket malum sitelerden birinin radarına düşmüş... İlginç...

MdOg1a.png

Merhaba,
Sevinmek lazım. Rağbet gören bir şey paylaşılır ve yaygınlaşır.
Bunu dağıtan Eleman (ismini açıklamayayım) aynı zamanda form üyemizdir.
Form logosu da tanıdık geliyor. Huh
Delphi Can'dır!
@uparlayan  Siz nasıl farkettiniz?  Big Grin
(07-05-2018, Saat: 19:21)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @uparlayan  Siz nasıl farkettiniz?  Big Grin

Google üzerinden arama yapınca listeleniyor otomatikman. Şahsen arada yaptıklarımı aratirim belki başkaları sitelerde paylaşmış mi diye. Benim de HHB mail aynı sitede fakat çok sorun etmedim. Çünkü freesource.
kisisel_logo_dark.png
(07-05-2018, Saat: 19:21)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @uparlayan  Siz nasıl farkettiniz?  Big Grin

@engerex milyonların aklındaki soruya tercüman oldunuz  Big Grin
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
Öncelikle böyle bir paylaşım için çok teşekkür etmek isterim. Emeğinize sağlık.
Rica ederim,

Takipte kalın, yakın zamanda bir kaç nesne daha ekleyeceğim...
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
Müsadeniz olursa bir soru sormak istiyorum.

Delphi 10.2 Tokyo sürümüne bunu yükleyemedim ,

"[dcc32 Fatal Error] Graphics32_RBC.dpk(33): E2202 Required package 'GR32_R' not found"   hatasını veriyor.

acaba nerde hata yapıyorum.Sürümden dolayı mı çalışmıyor.
(09-05-2018, Saat: 16:59)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Müsadeniz olursa bir soru sormak istiyorum.

"[dcc32 Fatal Error] Graphics32_RBC.dpk(33): E2202 Required package 'GR32_R' not found"   hatasını veriyor.

acaba nerde hata yapıyorum.

Öncelikle bileşen setinin ihtiyaç duyduğu GR32_R.dpk dosyasını derlemelisiniz.
Bu paketi derledikten sonra diğer paketleri derlemeyi deneyin.
DelphiCan'dır!
Teşekkürler bilgilendirme için .

Ama bulabildiğim Graphic32 bileşenin içinde en son XE5 sürümü için dosyalar mevcut diğerleri yok maalesef.
(09-05-2018, Saat: 16:59)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Müsadeniz olursa bir soru sormak istiyorum.

acaba nerde hata yapıyorum.Sürümden dolayı mı çalışmıyor.

Tokyo için RX2 paketini kurmalısınız. 

/Source/Packages/RX2 klasöründe GR32.groupproj dosyasını bulabilirsiniz. Ayrıca Source klasörülerini Delphi'ye tanıtmalısınız;

EPX04D.png
YouTube Delphi Tips

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Android İzinleri - Bileşen Fesih ARSLAN 18 13.577 13-01-2022, Saat: 17:51
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi