Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Web Server Application yerine Remobjects neden tercih edilir
Merhaba,

Delphi lisansım (Delphi Professional ) gereği Datasnap kullanamadığım için Web => Web Server Application projesi olarak server tarafını geliştiriyorum. Bu konuda kendimce Token vb önlemler alarak güvenliği sağlamaya çalışıyorum.

Merak ettiğim konu şu;
Yukarıdaki kullanım yada datasnap dururken neden Remobjects tercih ediliyor, Remobject kullanan varmı, ne için tercih ediliyor.

Teşekkürler.
(17-06-2020, Saat: 01:03)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Delphi lisansım (Delphi Professional ) gereği Datasnap kullanamadığım için Web => Web Server Application projesi olarak server tarafını geliştiriyorum. Bu konuda kendimce Token vb önlemler alarak güvenliği sağlamaya çalışıyorum.

Merak ettiğim konu şu;
Yukarıdaki kullanım yada datasnap dururken neden Remobjects tercih ediliyor, Remobject kullanan varmı, ne için tercih ediliyor.

Teşekkürler.

Merhaba,
Windows uygulama temelli Client-server mimarisinde işleri kolaylaştırmak için RemObjects tarafından geliştirilmiş bir bileşen setidir.
Datasnap REST mimarisinden önce (midas alt yapısı ile çalışan) Datasnap bileşenlerine alternatif olarak geliştirilmiş.
(@hamdullahturgut bey tarafından geliştirilmiş Hotech ve Amonra  otel yazılımlarında kullanıldığını duymuştum. Örnek uygulamalar: AmonRaVideo)
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile SQL server bağlantı hatası yakalama Under 20 1.984 21-11-2025, Saat: 15:24
Son Yorum: mrmarman
  TIdHTTPWebBrokerBridge ile HTTP server de response bloklanabilirmi? aegean 1 406 25-09-2025, Saat: 19:57
Son Yorum: aegean
  Rest Server Hata m_ekici 2 740 09-03-2025, Saat: 13:32
Son Yorum: m_ekici
  Rest Server e gönderilen bilgiler m_ekici 8 1.551 17-02-2025, Saat: 11:43
Son Yorum: m_ekici
  Rest Server m_ekici 8 1.746 21-10-2024, Saat: 08:47
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi