Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FMX IOS location permission kontorlü
İyi çalışmalar, fmx üzerinde geliştirdiğim uygulamada konum izni almam ve uygulama her açıldığında bu konum izni verilmiş mi diye sorgulamam gerekiyor. Android tarafında gerekenleri yaptım. IOS tarafında herhangi bir şey yapmadan kendisi konum izni için kullanıcıya soruyor. Fakat daha sonrasında kullanıcının bana izin verip vermediğini öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz, şimdiden teşekkürler
System.iOS.Sensors kütüphanesinde TiOSLocationSensor (TCustomLocationSensor) sınıfı işinizi görecektir.
Begin : = end / 2;
(21-12-2021, Saat: 15:36)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: System.iOS.Sensors kütüphanesinde TiOSLocationSensor (TCustomLocationSensor) sınıfı işinizi görecektir.

Cevabınız için teşekkürler. Kullanımı hakkında yeterli bilgi bulamadım, elinizde örnek bir kod varsa paylaşabilir misiniz
Örnek kod yok. Fakat şu prensiple ilerleyebilirsiniz.
TLocationSensor, arka planda TiOSLocationSensor sınıfını kullanmaktadır. 
Android platformunun aksine iOS platformunda kullandığınız yazılımsal ve donanımsal özelliklere bağlı olarak izinler dinamik olarak OS tarafından talep edilir.
Bu prensibe aykırı olarak iizinleri manuel tetiklemek ve izin durumunu kontrol etmek için TLocationSensor bileşeni yerine belirttiğim sınıfı create ederek, bunun DoStart, DoStateChanged ve GetAuthorized metodlarını kullanabilirsiniz.
Begin : = end / 2;

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  IOS Location izni isteği vedat33 2 1.323 12-10-2022, Saat: 09:19
Son Yorum: vedat33
  MANAGE_EXTERNAL_STORAGE permission hakkında 41linea41 4 2.692 05-04-2022, Saat: 19:01
Son Yorum: 41linea41
  Location Sensor - Konum Bilgisi Öğrenme samet 4 5.630 11-09-2018, Saat: 10:45
Son Yorum: narkotik

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi