Yorumları: 261
Konuları: 25
Kayıt Tarihi: 01-02-2017
Rep Puanı: 1.383
Programcı
Haklısınız hocam, ama inanın çok rahat ettim vallahi. Küçücük bir uygulama zaten, Registry içinde bir yerlere bir şeyler yazıyor hallediyor meseleyi.
Ama tabiki aslında Embarcadero'nun artık bunu halletmesi lazım, o konuda haklısınız...
E.O.F. (End Of Fun )
Yorumları: 617
Konuları: 66
Kayıt Tarihi: 05-10-2016
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 3.300
Uzman
(17-02-2017, Saat: 16:44)sadettinpolat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ana uygulamami delphi 2010 ile gelistiriyorum. Unitte ki satir sayisi 7bin , 8binleri gecmeye basladiginda kod yazmak iskence oluyor.
code Insight (error Insight) hala hatali calisiyor
debug ederken bazen cpu view ' e dusuyor , ide yi yeniden baslatmadan normale donmuyor
yeni surumlerinde code complete turkce karakterlerde problem cikartiyor ve kac surumdur hala duzeltmediler.
Sanirim eskiden daha iyi bir haldeydi delphi. Marco ise yazida sunu demek istemis olabilir. Tas gibi urunu iste biz bu hallere getirdik 
13124 satır olan unitimde kod yazarken bir sıkıntı yok bende berlin kullanıyorum.
ama ide kısmında bir projeyi açtım bir kaç saat çalıştıktan sonra file-close all deyip daha sonra file-exit dediğimde kapanmıyor görev yöneticisinden kapatıyorum.
boş bir form açıyorum uniconnection nesnesi koyuyorum mysql bağlantı bilgilerini girip database i combobox tan seçmek istediğimde kitleniyor delphi görevi sonlandırp yeniden açtığımda düzeliyor.
bazen acces violation hataları verip yine sonlandırmak zorunda kalıyorum form dizaynında ctrl+z yapmak gereken durumlar oluyor yapamıyoruz.
“Do. Or do not. There is no try.”