Yorumları: 1.309
Konuları: 111
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 6.983
Üstad
Merhabalar,
Oyun gerçekten güzel grafik bakımından. Basit lakin oyuna girince dizayndan dolayı kafa karışıklığına yol açıyor. Birde ilk ekranda güzelce yazılmış fakat oyun ekranı açılınca tooltip denilen bir olay var. Neyin ne olduğunu oklarla anlatıyor. İlk oyun için (alım-satim) telefonun otomatik yaptırması daha iyi olur gibi. Şu oyunlarda diyor ya; "şuraya giderek şunu alın" diye -bir defalık-. Diğer yönüyle müzikler ve kullanış bakımından gayet güzel. Akıcı bir tasarım var. Tebrik ederim.
Başarılarının devamını dilerim,
Diğer oyun fikir vermesi açısından bir macera oyunu olabilir. Bu oyun tipi bir hikaye tarzında ilerleyip bazı yerlerde hikayenin gidişatını kullanıcıya bırakması tarzında olursa gayet güzel olur.
İyi çalışmalar.
Yorumları: 703
Konuları: 74
Rep Puanı: 1.636
Programcı
Selamlar
Evet ben de @
Halil Han BADEM e katılıyorum. tasarım güzel. Müzikler oturmuş. Abartılı grafikler yok. Bir de sorsam, oyunu ne ile yazdınız?
Yazılımcı, kahveyi koda çeviren bir organizmadır.
Yorumları: 4.246
Konuları: 381
Rep Puanı: 17.117
Üstad
Merhaba,
Ellerine sağlık. İlerleyen aşamalarda daha etkileşimli ve profesyonel uygulamalarınızın habercisi olmuş.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
DelphiCan'dır!
Yorumları: 407
Konuları: 68
Rep Puanı: 826
Acemi
Merhaba,
Grafikler ve oyun içi ses uymuş güzel fakat daha da geliştirilebilir örneğin yumurta beklerken kullanıcının telefon ekranı açık öylece beklemesi gerekiyor kullanıcının beklememesi için başka özelliklerde eklenebilir.
Muharrem ARSLAN