Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BTG Grubu; BİR MİLYON ÖĞRENCİYE DELPHİ
Bu konuda en etkili yöntemin teknik olarak eleştirenleri doğru cevaplar verebilmek olacaktır. Bu verilirse hakaret vari cevapları okumak bile sıkıntı.

Örneğin bu soruya net cevap verilmesi önemli buna benzer teknik soruları bulup cevaplamak en doğru hareket olacaktır.
Delphi-PRAXIS'e de konu olmuş.
https://en.delphipraxis.net/topic/2302-t...-students/
Bahsedilen kaynak: https://jonlennartaasenden.wordpress.com...-students/
DelphiCan'dır!
Ekşi Sözlük'te bu konu ile ilgili bir girdi ekledim.
tweeter'da ki elemanların çoğu "delphiye vurayım da yorum vs gelsin populer olayım" modunda takılıyor.

okullarda mevcut öğretilen dillerin yanına alternatif olarak eğitimi verilecek
lisans , eğitim ücreti vs yok
hızlı uygulama geliştirme , native derleme gibi tam da öğrencilerin çok işine yarayabilecek bir ide.

neyine itiraz ediyorlar anlamak mümkün değil.
(23-01-2020, Saat: 11:18)sadettinpolat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tweeter'da ki elemanların çoğu "delphiye vurayım da yorum vs gelsin populer olayım" modunda takılıyor.

okullarda mevcut öğretilen dillerin yanına alternatif olarak eğitimi verilecek
lisans , eğitim ücreti vs yok
hızlı uygulama geliştirme , native derleme gibi tam da öğrencilerin çok işine yarayabilecek bir ide.

neyine itiraz ediyorlar anlamak mümkün değil.

Haklısınız,
Ben de aynı fikirdeyim.
İki grup var. Bir grup, aslında Delphi ile ilgisi olmayan, hükümet karşıtı bir politikayla olumsuz yorum yapıyor. 
Diğer bir grup da sizin belirttiğiniz gibi, Delphi yi aslında çok iyi biliyor. Fakat işine gelmiyor. Diğer dillerden bir şekilde rant elde etmiş gidiyor.
DelphiCan'dır!
Bir Python IDE'sinin delphi ile geliştirildiğini ve open source olarak paylaşıldığını hatırlıyorum fakat bulamadım bunun linki olan varma arkadaşlar.
(23-01-2020, Saat: 12:15)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir Python IDE'sinin delphi ile geliştirildiğini ve open source olarak paylaşıldığını hatırlıyorum fakat bulamadım bunun linki olan varma arkadaşlar.

PyScripter

https://github.com/pyscripter/pyscripter
There's no place like 127.0.0.1
(22-01-2020, Saat: 17:57)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi yakında twitter'da TT olabilir Big Grin
https://twitter.com/fkadev/status/121997...48704?s=09

Eleman Tweet'i silmiş, ulaşılamıyor. Smile

DelphiCan'dır!
Benim görüşüm bedava da olsa yanlış bir tercih. Daha öğretici diller ve araçlar mevcut. Mezun olduktan sonra lisansız olarak kullanılabilir olmayacak bir platform. Öğretilecekse de bu protokole ihtiyaç yok, Lazarus zaten mevcut.
(23-01-2020, Saat: 13:20)mkysoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim görüşüm bedava da olsa yanlış bir tercih. Daha öğretici diller ve araçlar mevcut. Mezun olduktan sonra lisansız olarak kullanılabilir olmayacak bir platform. Öğretilecekse de bu protokole ihtiyaç yok, Lazarus zaten mevcut.

Yanlış bir platformda yazıyorsun o zaman (bunları tweeter üzerinden yazın daha etkili olur). 
"Daha öğretici"den kastınız insanları lego yazılıma yönlendiren geliştirme ortamları mı? 
Uzun yıllar Delphi ve C#  ile uğraşmış birisi olarak bunu sizden duymak üzücü. 
Delphi'nin yeteneklerini siz daha iyi biliyorsunuz. 
Mezun olduktan sonra veya şu anda bile sıfır sermaye ile lisans satın alabilirsiniz!
Nasıl mı?
Comminity edition 5.000 dolara kadar gelir elde etmenize müsade ediyor. Bir yazılımı 5.000 $ a satıp yerine Lisanslı bir sürüm alabilirsiniz.
Lazarus ile Delphi geliştirme ortamı kıyaslanamayacak derecede farklı yeteneklere sahip.
Kaç defa Rusya örneğini verdim, @Abdullah ILGAZ Almanya daki üniversiteleri örnek vermiş. 
Siz Delphi için alternatif aramaya devam edin.
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile Yapay Zeka Webinarı AhmetNuri 1 692 27-11-2024, Saat: 09:42
Son Yorum: yhackup
  Hibe Delphi Kitaplarım SercanTEK 0 603 13-10-2024, Saat: 18:31
Son Yorum: SercanTEK
  Youtube'da Delphi Eğitimi SimaWB 148 151.308 11-10-2024, Saat: 17:41
Son Yorum: ssmr
  Delphi IDE ve Snapdragon CPU'lu Windows 11 csunguray 20 5.859 22-07-2024, Saat: 23:12
Son Yorum: engerex
  Delphi'ye Nereden Başlanmalı? turkctechno 9 3.150 04-03-2024, Saat: 15:30
Son Yorum: hi_selamlar

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi