29-11-2017, Saat: 10:39
(28-11-2017, Saat: 20:52)narkotik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: +2 de benden 2 hesaptan da oldum mobil ve linux kısmı ile ilgili videolar bekliyoruz
Teşekkür ederim. Başlangıç düzey eğitimleri bittikten sonra FMX platformu üzerine yoğunlaşacağız. Eğer abone olursanız o eğitimler geldiği zaman size bildirim gelecektir. Bilgilerinizi tazelemek ve farklı bir şekilde dinlemek isterseniz yine beklerim. Bu eğitimin sonunda OOP programlama yaklaşımını, veritabanı ile basit uygulamalar yapabilmeyi ve kısmi olarak arayüz geliştirmenin nasıl sağlanabileceğini dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım ve uygulamalı göstereceğim.
(29-11-2017, Saat: 09:20)MosCom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim, devamı gelirse gerçekten Türkçe içerik açısından Delphi tarafındaki boşluğun kapanacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar
Çok teşekkür ederim, sağolun. Beklentileriniz gerçekten çok üst düzeyde, bunun için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah oluşturacağım seriler Delphi ve Türkiye arasında köprü oluşturur. Embarcadero'nun Türkiye'de olan potansiyeli daha net görmeleri açısından etkili olmasını temenni ediyorum.