28-12-2017, Saat: 10:40
(28-12-2017, Saat: 10:32)Ugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abdullah bey, sizden bir rica da bulunsam ? Acaba ilerleyen Delphi derslerinizde Starter sürümü kullanma gibi bir imkaniniz olabilirmi ? Malum herkes Pro sürümü kullanmiyor. Gaye Insanlari Delphi ye cekmek ise bunu bedava olan bir sürümile anlatirsaniz cok daha iyi olur diye düsünüyorum.
Sanırım YouTube'da yorum yazan sizdiniz Uğur Bey, oraya yorumu ilettim şimdi. Buradan da ileteyim;
---
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Mikrofon ile ilgili problemleri tamamen çözmek adına yeni bir yönteme geçiş yaptım. Bir sonraki video itibariyle artık bu sorunları yaşamayacaksınız. Delphi Starter ile Delphi Professional arasındaki farklar bu eğitimin kapsamında olmayan meseleler üzerinedir.
Kısaca açıklarsam; Delphi Builder Starter Edition, Delphi/Object Pascal ile Windows tabanında 32 bitlik uygulamalar geliştirip, Dünya'nın en hızlı derleyicisi olan dcc32 ile kod çıktısı almanızı sağlar. VCL (Visual Component Library) ile görsel programlar geliştirmenize olanak sağlar ve ücretsizdir.
Delphi Builder Professional Edition ise FireMonkey (FMX) Framework ve ihtiyaç duyduğu Linux, macOS, Android ve iOS işletim sistemleriyle çalışabilen kodlarınızı geliştirme, derleme ve çalıştırma araçlarını kapsar. Detaylı bilgi için özellik karşılaştırmayı inceleyebilirsiniz: https://www.embarcadero.com/docs/rad-stu...matrix.pdf
---