05-11-2018, Saat: 13:40
(05-11-2018, Saat: 13:30)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşi tam manasıyla ticarete dönüştürmeye kalkarsak herkesin belirttiği bir sürü yasal prosedüre işin içine giriyor.
@boreasın belirttiği gibi; bunlar promosyon ürünler olsa, kişilere puan verme gibi DelphiCan'a "bağış yapma", "yardımda bulunma" imkanımız olsa ve bağış yapanlara bunlardan hediye edilse? Tabi böyle bir durumda da ticari olarak sıkıntı olur mu bilemiyorum
Bağış olayı olmaz yasal değil Türkiye'de bir çok yerden izin vs almak gerekiyor direk şirket kur daha kolay.
Istagramda satacaksın bardakları suya sabuna dokunmadan başka türlü vergisi algısı 10 liralık bardak olur 50 lira kar koyayım dersin 80 lira vs vs biraz illegal oldu ama gerçekler bu artık herkes orada satmaya çalışıyor.


