13-06-2019, Saat: 16:42
(13-06-2019, Saat: 12:35)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şahsen DelphiCan forumu için sunduğum önerilerin hiçbiri göz önünde bulundurulmadı. Ne bir SSL sertifikası ne de diğer özellikler. Bu durumda insanı "görüşlerim değer görmüyor" inancına itiyor. Üzücü bir durum elbette. Ben ve okul arkadaşlarım okulda iken bir topluluk kurmayı ve bu toplulukta kar amacı gütmeden insanların yazılım hakkında ki sorularına cevap bulmayı, makaleler yazması için bir platform oluşturmayı düşündük. Yeni açılan bir forumumuz var. Gayet modern bir script ve çok kullanışlı, kolay...
Sizleri de bekleriz; değerli makalelerinizi her bir üyemizden bekleriz. Bende zamanım oldukça orada bir şeyler karalamaya çalışıyorum.
https://yazilimtoplulugu.com
Bahsettiğiniz üzere bazı linkler cevap yazmadan veya beğenmeden aktif olmuyor. En iyi cevap özelliği gibi birçok özelliği mevcut. Umarım amacımız gibi temiz olan bu forum sayfamız iyi yerlere gelir, aynı şekilde DelphiCan'da şu an bulunduğu konumdan daha iyi yerlere...
İyi çalışmalar.
Merhaba,
"Şahsen DelphiCan forumu için sunduğum önerilerin hiçbiri göz önünde bulundurulmadı.": Bunun sebebi sizin görüşlerinizin, bizim nazarımızdaki değersizliği değil.
Önerilerinizin kabul görmemiş olması da değil. En büyük sorunumuz DelphiCan'a yalnızca bir iki üyemizin sahip çıkmasıdır.
Bir çok konu başlığı altında yazmışımdır, form sistemimiz ile ilgilenecek bilgili arkadaşlara ihtiyacımız var.
Yönetim kadromuzda bu konulara hakim üyemiz yok maalesef. Formda bulunan bir çok fonksiyon veya özelliği sıfır bilgi ile yola çıkararak, yapmaya çalıştım. Elimden bu kadarı geliyor.
Özetle ciddi manada insan gücüne ihtiyacımız var. Bu koordinasyon ve sinerjiyi, defalarca yakalamaya çalışsak da bir türlü başarılı olamadık.
Tüm bu önerileriniz veya diğer DelphiCan'ların sunmuş olduğu önerileri liste yapalım.
Bunlar için ne gerekiyorsa birlikte yapalım. Hangi kısmı kim veya kimler yapabilir kararlaştıralım. Buradan onay (yöneticiler olarak) verelim ve gerçekleştirelim.
Emin olun bu önerim de havada kalacak.
Umarım asıl sorunu anlatabilmişimdir.
Yeni paylaşım platformunuz (https://yazilimtoplulugu.com) hayırlı olsun.
Tüm platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme Kitabımız ve sizin Udemy kurs reklamlarını da ana sayfaya eklerseniz memnun olurum.
DelphiCan'dır!