23-09-2019, Saat: 17:55
(23-09-2019, Saat: 17:18)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-09-2019, Saat: 16:03)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,Teşekkür ederim hocam :
Uğraşsan olmaz.
Fast Report'un kurulu olduğu dizinde recompile aracı var. paket dosyalarını istediğiniz dile yeniden derliyor.
Recompile işleminden sonra uygulamayı yeniden derleyerek, çalıştırın.İlginç ama, daha 1 ay önce yazdım başka bir rapor. Ondan sonra herhangi bir güncelleme falan da olmadı. Program da değiştirmedim.
(23-09-2019, Saat: 16:03)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Uğraşsan olmaz.
Fast Report'un kurulu olduğu dizinde recompile aracı var. paket dosyalarını istediğiniz dile yeniden derliyor.
Recompile işleminden sonra uygulamayı yeniden derleyerek, çalıştırın.
Hocam, compile işlemi tamam. Library içinde D15 içerisine güncellendi diyor. Ancak bende fast report klasöründe D16 mevcut.
İyi akşamlar @Fesih ARSLAN beyin 1 numaralı işaretlediği Select compiler seçeneğine göre derliyor diye biliyorum
10.3 rio da derleme dizini LibD26
"…De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Şüphesiz, temiz akıl sahipleri öğüt alıp-düşünürler" (Zümer Suresi, 9)



