Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım
Merhaba,
Öncelikle yaptığınız işi tebrik etmek gerekir.  Angel
Aynı bölüm mezunuyum ve eğitim sürem boyunca onlarca yazılım ve yazılım dili gördüm, kullandım, öğrendim, pratikte uygulayabilir hale geldim ama bu durumlardan geçip üstüne başkalarına da öğretme, anlatma çabası içerisinde olan sizi gördüğümde utandığımı söylemeliyim.  Undecided
Bu yaptığınızla bir otomasyon sistemi oluşturma- var etme imkanı tanıyorsunuz ve bunun karşılığı yok bu muazzam. ( Delphi’nin seçilmiş olmasından ötürü son nokta koyulmuş )
Mezuniyetinize kadar yıllar size neler katacak bunu kestirmek güç ama çok şey katacağı kesin.

İşin eğlenceli tarafına geçtiğimiz de birkaç videonuza göz attım ve şunu diyebilirim ki seslendirme konusunda bana cesaret verdiniz. Bu yazıyı yazmaya başlamadan 15 DK öncesinde 9. Eğitim videomun montajını tamamladım. Ve ben ilk defa olsa gerek seslendirme konusunda aşırı titiz davranırken sizde olaya direkt paldır küldür girme girişimi gerçekten cesaret verdi.
Enter tuşuna basışınız da cabası denebilir.  Smile
Seslendirme yapmadan önce çevre ile etkileşimi kesip, seslendirme tamamlandıktan sonra dip sesi yok edip, seslendirme esnasında "ıııı,iii" denilen kısımları ayırt edip temizleme işlemlerinden geçirip tam bir çıktı alan ben, ve bunların gerçekten bir önemi olmadığını gösteren siz… daha ne denir…

Hazır yeri ve konusu mevcut bende kendimden pay edineyim. Benim de yakında bir eğitim serisi çıkaracağımı duyurayım. Benim eğitim serim kodlama değil tasarım üzerine olacak ve sanırım daha önce kimsenin yapmadığı bir şeyi yapmış olacağım bitirdiğimde. Delphi’de mobil odaklı tasarım üzerine yoğun bir eğitim olacak. 

Her ne kadar kodlamayı er ya da geç öğrenebilsekte tasarım konusunda bunu diyemiyoruz. 

Bende nasipse bu açığı kapatmayı planlıyorum. Ama şunu söylemek gerekir ki sizin kadar bonkör olmayacağım. Büyük ihtimalle udemy üzerinden yayınlanır. Bu üzücü ama bir yandan da sevindirici fakat şunu diyebilirim ki seslendirme konusunda daha rahat olacağım Smile Angel

Sanırım biraz uzun oldu. Bilmeden kırıcı üzücü ya da alaycı şeyler yazdı isem affola. Amaç hiçbir zaman o yönde olmadı. Angel

Hayatınızda başarılar dilerim.

Bu Konudaki Yorumlar
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: Yasemin - 03-11-2020, Saat: 21:12
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: uparlayan - 03-11-2020, Saat: 21:30
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: bibilen - 03-11-2020, Saat: 21:34
Cvp: Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: Mr.Developer - 03-11-2020, Saat: 22:34
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: klavye - 04-11-2020, Saat: 09:52
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: fatihablak - 04-11-2020, Saat: 11:39
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: Ugur - 04-11-2020, Saat: 14:28
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: Bay_Y - 04-11-2020, Saat: 16:03
Nextion HMI, Arduino, Delphi FMX videolarım - Yazar: mcuyan - 04-11-2020, Saat: 22:40

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Direktif Kullanımı narkotik 14 6.262 20-12-2024, Saat: 13:55
Son Yorum: frmman
  Delphi ile .Net Ortamında geliştirilen dll içerisindeki fonksiyon kullanımı yhackup 10 10.342 09-04-2023, Saat: 02:17
Son Yorum: gogo72
  Delphi ve Protocol Buffers SimaWB 10 9.313 10-12-2022, Saat: 15:04
Son Yorum: SimaWB
  Delphi AES 128 ECB PKCS5 Padding ile sorun aegean 1 1.716 28-11-2022, Saat: 13:07
Son Yorum: aegean
  Delphi IDE'sine Eklenti Yapmak - 2 SimaWB 29 26.698 03-07-2022, Saat: 16:40
Son Yorum: enigma

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi