Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karşınızda Embarcadero Dev-C++
(31-12-2020, Saat: 22:54)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @savasabd Dev-C++'ın yakın zamana kadar Embarcadero ile bir göbek bağı bulunmuyordu. Aynı kapsam, aynı konsept, aynı hedef kitleye sahipti. Embarcadero buradaki talebi ve sürdürülmeyen geliştirme planına dahil olup projeye sponsor oldu. Aktif olarak Delphi/Object Pascal ve .NET/C# geliştiriyorum. C++ konusunda daha fazla bilgi sahibi değilim. İlgilenenleri bilgilendirmek maksatlı paylaştım. En iyisini onların yaptığını söylemedim. Bu forum içerisinde yorum yazıyorsanız, bahsi geçen firmanın ürünlerinden en az birisini kullandınız veya kullanıyorsunuz demektir. Bu da bilgilendirmenin hedef kitlesi olduğunuz anlamına geliyor. Kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz. Lisanslı bir kullanıcıysanız kalite portalına konu ile ilgili taleplerinizi ilettiğinizde ciddiye alınacağınızı göreceksiniz.

@ismailkocacan En son XE6'da C++ Builder'a bakmıştım. Öncesinde PHP ve HTML ile ilgili de ürünler oldu. Onlarda gözlemlemişti bu dediğinizi. Spesifik olarak çalışmayan sürümü paylaşabilir misiniz? Kalite portalına da bildirebilirsiniz. Muhtemelen geliştirici cihazındaki bir ayardan kaynaklanmış olabilir. Alternatif olarak hangi IDE'yi tercih ediyorsunuz C++ için?

@PROGRAMADOR35 Bahsi geçen tonla bug'ı biraz açabilirseniz ortadan kaybolmalarına katkı sağlayabilirsiniz. Kalite portalı veya buraya yazabilirsiniz.

Yapılan bir eleştiride hemen savunma durumuna geçiyorsunuz, sonuçta bu ürünleri kullanıyor olmamız, Embarcadero'yu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor, bu yüzden böyle bir tepki verdim.Göbek bağı  meselesine gelince Embarcadero burada yine C++'ı referans alarak bu projeye katılmıyor, Dev C++ Delphi  ile geliştirilmiş bir ide, bu yüzden bu ideyi destekliyor. C++ Builder'i Delphi'nin bu kadar gerisinde bırakırken -örneğin C++ builder Android64 biti desteklemiyor-  Qt gibi platformları da düşünürsek artık çağın gerisinde bir ideye birkaç tema ekleyerek  bir iş yapmış gibi piyasaya sürmeleri tamamen boş bir iş. Nitekim, ben de uzun yıllardır c++ ile  çalışıyorum, he ne kadar siz bana ide tavsiye edecek kadar bu konuda bilgili olsanız da ben de naçizane bir şeyler biliyorum sizin kadar olmasa da.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN

Bu Konudaki Yorumlar
Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: Abdullah ILGAZ - 30-12-2020, Saat: 11:13
Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: PROGRAMADOR35 - 30-12-2020, Saat: 11:34
Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: savasabd - 30-12-2020, Saat: 22:42
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: Abdullah ILGAZ - 31-12-2020, Saat: 09:13
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: savasabd - 31-12-2020, Saat: 10:38
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: PROGRAMADOR35 - 31-12-2020, Saat: 22:34
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: ismailkocacan - 31-12-2020, Saat: 16:17
Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: Abdullah ILGAZ - 31-12-2020, Saat: 22:54
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: savasabd - 31-12-2020, Saat: 23:41
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: PROGRAMADOR35 - 01-01-2021, Saat: 01:35
Cvp: Karşınızda Embarcadero Dev-C++ - Yazar: ismailkocacan - 01-01-2021, Saat: 12:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Embarcadero Sponsor Oluyor SimaWB 14 9.568 30-05-2020, Saat: 01:51
Son Yorum: tabikisura10

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi