Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOGO Kayıtlı GIB Mükellef Listesini Hangi Tablo Tutuyor
(05-01-2021, Saat: 08:02)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Logo tablolarına hakim değilim ama entegratör olarak logo kullanıyorum ve usergblist userpklist isminde web servisten gönderici bilgilerini ve posta kutularını xml olarak çekiyorum ve kendi programımda kullanıyorum.

Tablo isimlerini bakılırsa doğru yer gibi görünüyor. Fakat oradaki bilgiler bir şekilde güncellenebiliyor olmalı. Nedeni ise her an yeni mükellef kayıt olmuş olabilir. 1400 kayıt olması da güncel olmadığından olabilir. Fakat dediğim gibi tahminen söylüyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır.

Merhabalar,

Cevabınız ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.

Aslında bulduğum tablo ismi aktif e-fatura kesen bir firmaya ait DB. 

Dediğiniz gibi bilen bir arkadaş bilgi paylaşımında bulunacaktır

Teşekkürler.

(05-01-2021, Saat: 09:20)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet Logo da dbo.DLG_USERGBLIST_001 bu tabloda tutar ancak son güncellemedeki kendi cari hesap listesindeki E-Fatura mükelleflerin listesini tutar.

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Peki tüm listeye ulaşma gibi bir imkanım yok mu acaba?

Teşekkürler.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: LOGO Kayıtlı GIB Mükellef Listesini Hangi Tablo Tutuyor - Yazar: hi_selamlar - 05-01-2021, Saat: 09:21

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LOGO Yazılım Veritabanı hakkında adelphiforumz 11 6.113 29-08-2022, Saat: 00:44
Son Yorum: mustafaozpinar
Question Hangi dilleri kullanıyorsunuz SimaWB 10 7.699 24-12-2021, Saat: 13:34
Son Yorum: Jakarta2
  Delphi'nin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Fesih ARSLAN 29 29.146 21-01-2017, Saat: 10:45
Son Yorum: DelphiCan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi