05-01-2021, Saat: 09:41
(Son Düzenleme: 05-01-2021, Saat: 09:43, Düzenleyen: hi_selamlar.)
(05-01-2021, Saat: 09:27)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-01-2021, Saat: 09:21)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
Cevabınız ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.
Aslında bulduğum tablo ismi aktif e-fatura kesen bir firmaya ait DB.
Dediğiniz gibi bilen bir arkadaş bilgi paylaşımında bulunacaktır
Teşekkürler.
Merhaba,
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Peki tüm listeye ulaşma gibi bir imkanım yok mu acaba?
Teşekkürler.
Eğer logo entegratörü kullanılıyorsa bu adresteki web servis kullanarak alabilirsin. Bu dökümanda bulunmayan yeni bir fonksiyon var Gib tarafında yapılan bir değişiklik nedeni ile elogo tarafında yapılan bir düzenleme ile getuserlistNew adında bir fonksiyonla listeyi alabilirsin.
Merhabalar,
Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.
Tahmini olarak logo entegratör kullanılıyordur. Ama bahsettiğiniz sisteme erişmem gibi bir durum söz konusu değil.
Sadece DB ye erişim yapabiliyorum. Bu nedenle servise ulaşma durumum malesef bulunmuyor.
Teşekkürler.
(05-01-2021, Saat: 09:29)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hassur hızlı ve direkt hedefe yönelik cevap verdi. Teşekkürler.
Benim de bilgim yok ama şu tümden gelim şeklindeki önerme ile yaklaşacaktım :
1400'lük liste isim / soyad veya tcno sırası gözetilerek size eksik ve devamı varmış izlenimi veriyor mu? Öyle ise sorgu yapılırken parça parça web'den çekiliyor olabilir mi? şeklinde soracaktım.
Merhabalar,
Evet hocam eksik. Zira 300 bin küsür bir mükellef söz konusu. Tüm listeye gelen giden posta kutuları e-Fatura/e-İrsaliye vs. almam gerekli.
Ben sadece DB ye ulaşabiliyorum hocam.
Teşekkürler.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.

