19-05-2020, Saat: 02:50
Yeni bir eğitim serisi oluşturmak için planlamalar yapıyorum. Sizce eğitimde hangi konular yer almalı?
|
Youtube'da Delphi Eğitimi
|
|
19-05-2020, Saat: 02:50
Yeni bir eğitim serisi oluşturmak için planlamalar yapıyorum. Sizce eğitimde hangi konular yer almalı?
* Web servis server client (soap, rest)
* Web app (browser app hatta intraweb) (* Not: Eğitim ve kaynak içerik az olması nedeniyle sürekli bu konuların eğitim içeriği olması için öneride bulunuyorum. *) * DB kullanan uygulama. Özellikle yeni başlayanlar için oldukça yararlı olabilir. Her zaman en iyi eğitimin uygulamalı olduğunu savunurum. Buna istinaden eğitimler ufak uygulamalar ile olursa çok iyi olacaktır. Şimdiden kolay gelsin başarılar. Sizin diğer eğitim serisini yeni başlamak isteyenler için ilk tavsiye ettiğim kaynak sizin video serisi. Tekrar emeğine sağlık
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
19-05-2020, Saat: 09:00
input,output streamler,debug, hata yakalama ve hata kontrolü eğitim serinizi takip ediyorum tam kapsamlı bol bol uygulamalı projelerle giden eğitim seti paralıda olsa alırım delphi konusunda eğitim alabilmek ve kaynak bulmak zor şimdiden başarılar diliyorum.
Konu ne olursa olsun vericeğiniz her eğitim çok değerli benim için daha önceki eğitimlerini de izlemiş biri olarak şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum ama illa da bir konu belşrrmek gerekirse bende Web service (SOAP, rest), threat, olursa kendi adıma çok daha iyi olur ama dediğim gibi ben hertürlü eğitim için heyecanla bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
(19-05-2020, Saat: 09:00)Ekvador Adlı Kullanıcıdan Alıntı: input,output streamler,debug, hata yakalama ve hata kontrolü eğitim serinizi takip ediyorum tam kapsamlı bol bol uygulamalı projelerle giden eğitim seti paralıda olsa alırım delphi konusunda eğitim alabilmek ve kaynak bulmak zor şimdiden başarılar diliyorum. Merhabalar bahsettiğiniz eğitimleri nerden takip ediyorsunuz?
14-11-2020, Saat: 15:06
![]() Macera kaldığı yerden devam ediyor. Çok yakında güncel içerik ve çok güzel haberlerle tekrar buluşmak dileğiyle.
15-11-2020, Saat: 12:02
Bekliyoruz
11-10-2024, Saat: 13:27
Selamlar 2 yıl olmuş Yeni içerik bekliyoruz.
Ben DATA Snap Örneği bekliyorum Ama Yapılandırması ile beraber Server; Client makine; Modem Yönlendirme ile örnek uygulama zira Ben bir türlü çalıştıramadım.
11-10-2024, Saat: 17:41
Heyecanla bekliyoruz. Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Delphi ile Yapay Zeka Webinarı | AhmetNuri | 1 | 703 |
27-11-2024, Saat: 09:42 Son Yorum: yhackup |
|
| Hibe Delphi Kitaplarım | SercanTEK | 0 | 617 |
13-10-2024, Saat: 18:31 Son Yorum: SercanTEK |
|