Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gün Geçerli Ücretsiz Udemy Kursu #EvdeKal
(31-03-2020, Saat: 23:18)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-03-2020, Saat: 17:55)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
özellikle yaşıtlarımın evde kalıp büyüklerimize taşıyıcı rolü oynamaması ve bu dönemde kendilerini geliştirmeleri için kursumu ücretsiz olarak 3 gün boyunca dağıtmaya karar verdim.
Kurs içerisinde hatalı bölümler ve/veya ingilizce anlamında hatalı telaffuzlar görebilirsiniz. 
Olumlu/Olumsuz eleştirilere açığım. Bunları Udemy üzerinden yapabilirsiniz. 
Bunun yanı sıra bir duyuruda yapmak isterim. 

Yeni bir kapsamlı Delphi kursu planlaması içerisindeyim. Okulların tatil olması ve evde olmamın vermiş olduğu zaman genişliğinde işlerimden ve derslerimden ayırdığım zamanı ikiye bölerek ailem ve udemy eğitimine ayırmaya karar verdim. 

Yakın bir süreç zarfında daha profesyonel ve daha kapsamlı bir Delphi kursu ile Udemy'de bulunan Türkçe Delphi kaynak sorununa bir nebze olsun katkı sağlamayı düşünüyorum. Aşağıdaki link üzerinden ücretsiz olarak eğitime katılabilir, izleyebilir ve değerlendirmenizi yapabilirsiniz. 

Unutmadan söylemek istediğim birkaç şey var; bu kurs çoğunuz için basit düzeyde ve Udemy'de yazdığı gibi temel konuları barındırır. Detay çok derinlemesine verilmemiş olup, bir kişinin başlangıcı yapması için iyi bir kaynak olduğunu düşünüyorum. 
Sorunları peşinen söylediğim için en azından moral bozan tipleri engellemiş oldum.
Olumlu/Olumsuz eleştiriye açığım ama hakarete varacak cümleler kimse istemez.
Fazla uzatmayayım.

https://www.udemy.com/course/sifirdan-de...FREEDELPHI

Not: Ücretli alanlara yeni kurs ücretsiz verilecektir.

Buradan ulaşım sağlayabilirsiniz.
İyi günler dilerim!

Teşekkürler @Halil Han BADEM
Udemy'e senin kursunla girmiş oldum. Youtube <> Udemy fakat genelde ben youtube'den izliyordum gelişmeleri, sayende giriş yapmış oldum.

Başarılarının devamını dilerim.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler Smile
kisisel_logo_dark.png
OrangeUI component hakkında bir eğtimi güzel olabilir.
Teşekkürler , emeğinize sağlık.
Aşağıdaki link ile 3 günlüğüne uzatılmıştır.
İstediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim!

https://www.udemy.com/course/sifirdan-de...de=COVID19
kisisel_logo_dark.png
Merhabalar,

bazı sebeplerden dolayı ilgili eğitim seti artık yayınlanmayacaktır. Eğitime sahip olan kişiler eğitimi görüntülemeye ve kullanmaya devam edebilecek fakat soru/cevap şeklindeki sorular için destek alamayacaktır.

İlginize teşekkür eder,
İyi çalışmalar dilerim.
kisisel_logo_dark.png

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [Türkçe Delphi Eğitimi] Bu Cumartesi yeni bir konu ile tekrar birlikteyiz: Ücretsiz AhmetNuri 1 2.003 25-02-2021, Saat: 16:06
Son Yorum: iyarar
  Udemy eğitim yayında Mr.Developer 42 22.275 12-02-2021, Saat: 11:59
Son Yorum: Mr.Developer
  Ücretsiz - 8 Haftalık Kurs - Delphi CE Fesih ARSLAN 3 4.657 27-12-2018, Saat: 21:00
Son Yorum: Ahmet İPEKÇİ
  Ücretsiz Eğitim - Delphi ile Android Mobil Geliştirme - Süper Kahraman Geliştirici Ol Abdullah ILGAZ 13 14.402 11-12-2018, Saat: 23:21
Son Yorum: Bay_Y

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi