19-11-2017, Saat: 21:06
(Son Düzenleme: 19-11-2017, Saat: 22:33, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
(19-11-2017, Saat: 20:39)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emeklerinize sağlık Fesih Bey, çok meşakatli bir olayı nihayete erdirmiş oluyorsunuz ve çok ciddi bir eksikliğe çözüm üretmiş oluyorsunuz.
Yücel Beylerin bu işin her aşamasını sahiplenmesi lazımdı. Eskiden Lansmanlar yaparlardı şimdi onları da yapmıyorlar. Sonuçta bu dilin yaygınlaşması herkesten önce onların işine gelmesi lazım. Tanıtım kaynakları çokça vardır bu konuda çok daha aktif rol almalarını beklerdim.
Bizlere kaynak soranlara rahatlıkla bir kaynak tavsiye edebileceğimiz Türkçe bir kaynak oldu.
Emeklerinizin karşılığı için düşük bir bedel gibi geldi.
Samimiyetiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Fatih Bey.
Yücel Bey'e haksızlık etmeyelim. Aslında bu konuda açıklama yapmayarak, ben haksızlık etmiş oldum kendilerine.
Kitap yazma fikrimi yaklaşık 2 yıl önce ilk defa Yücel Bey'le paylaştım. Kendisi çok memnun olduğunu ve bu konuda ne tür desteğe ihtiyacım varsa, yardımcı olabileceğini söylemişti. O günden sonra kendisini arayarak, bilgi vermedim. Hatırlarsanız, ben de birkaç açıklamamda kendisini arayacağımı söylemiştim.
Geçen hafta Yücel Bey'le birkaç defa görüştüm.
Kendisi, Embarcadero ile de görüşeceğini, bu konuda ne gerekiyorsa yapacağını, hatta basım maliyetini tamamen karşılayacağını söyledi. Daha bir çok konuda çok güzel fikirler sundu.
Bu vesile ile btGrubu Genel Müdürü Sayın Yücel TEPEKÖY'e vermiş olduğu desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.
DelphiCan'dır!

olarak hatta hemen ödeme geçebilirim