Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube'da Delphi Eğitimi
(02-11-2018, Saat: 00:12)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: #10 Diziler videosunun montajı ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Emeğine sağlık. 
Konuşmanın başlangıcında bir girizgah olsa daha iyi olur bence.
There's no place like 127.0.0.1
Konular ok güzel anlatıp çok güzel tane tane ve akıcı.
Tek ricam biraz daha uzun olabilirse genelde 6 dk civarı mesela 10 dk veya 12 dk gibi örneklendirmeyi genişletebilirsek çok daha güzel olacak diye düşünüyorum emeğinize sağlık çok teşekkürler.
Hocam diğer videoları ne zaman yükleyeceksiniz? Çok kıymetli videolar. Teşekkür ederim bunu ücretsiz olarak bize sunduğunuz için.
(08-11-2018, Saat: 22:47)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konular ok güzel anlatıp çok güzel tane tane ve akıcı.
Tek ricam biraz daha uzun olabilirse genelde 6 dk civarı mesela 10 dk veya 12 dk gibi örneklendirmeyi genişletebilirsek çok daha  güzel olacak diye düşünüyorum emeğinize sağlık çok teşekkürler.

Teşekkür ederim. Bunlar henüz başlangıç düzey konular olduğu için açıkcası çok fazla uzatmayı düşünmedim ancak ilerleyen konularda 30 dakikaya kadar uzayabilecek konular var. Onlarda da anlatımı 15-20 dk bandında, örnek üzerinden uygulamayı da 10-15 dk, toplamda 30-35 dk sürelere çekebilirim.

(17-11-2018, Saat: 12:58)Anastasya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam diğer videoları ne zaman yükleyeceksiniz? Çok kıymetli videolar. Teşekkür ederim bunu ücretsiz olarak bize sunduğunuz için.

Teşekkür ederim. Bu haftasonu bir video daha gelecek. Proje ve iş yoğunluğundan ötürü rutine bindiremiyorum ne yazık ki. Ancak sizin desteklerinizle içerik üretmeye zaman ayırabilir halde oluyorum.
Videonun montajı yetişmediği için ilk fırsatta yüklenecektir.
Gececi tayfaya sürpriz olsun; 30 dakika içinde yeni video yayınlanacak :-)
DelphiCan ayrıcalığıyla önceden erişim linki Cool

Elinize emeğinize sağlık. Videonun sonu biraz garip olmuş. Bitmiş vazgeçmiş tekrar başa dönmüş sonra bitmiş.

Bence bu basit giriş videoları bittikten sonra uygulamalar ile güzel bir konuların anlatıldığı video olabilir.

Mesela ufak bir kütüphane takip programı gibi. Buna ek olarak özellikle her zaman bulunamayan kaynak olarak Web Servis Web Browser tabanlı/mobil tarafında uygulama da yapılarak olabilir.

Tabi bunlar vakit alan işler zaman ve imkanlar dahilinde.

Aslında benim aklımda böyle bir şey var. Fakat evlendikten sonra birde üzerine çocuk(çok ufak olduğu için) olunca evlenmeden önce olduğu gibi vakit bulamıyorum. Sadece github da bir proje var vakit buldukça ona vakit ayırıyorum.

Mesela benim aklımdaki, Veri tabanı sunucu kurulumundan, tabloların oluşturulması, uygulamanın Desktop, Web Browser(Intraweb), Mobil, Soap Server yazılması, test edilmesi. Çok basit ufak çok karışıklığı olmayan bir uygulanın baştan sonra yaşam döngüsünün anlatılması.

Projede dikkat edilmesi gereken tek şey kullanılan bilgiler olması. Boolean, String, Double, Date, Enum type, Class, Record gibi bilgilerin sizin anlattığınız basit giriş bilgilerinin tamamı bu proje içinde olursa. Hepsini uygulama tarafında göstermiş olursunuz. Fakat bu şekilde en temel kullanıcı bile çok basit bir şekilde neler yapabileceğini görmüş olur.

Tekrar üstüne basarak söylüyorum. Bunlar vakit alan işle basit bir işlem değil. Zaman isteyen işler(Bu yazdıklarım sadece öneri olması adına söylüyorum). Kolay gelsin. Tekrar teşekkürler. Elinize sağlık.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
(25-11-2018, Saat: 01:32)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim, sağolun. Lütfen videoların içeriği ve istek-öneri-şikayetlerinizi belirtin. Sizlerin desteği ile daha kaliteli ve nitelikli videolar üretebilirim.
(25-11-2018, Saat: 01:32)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize emeğinize sağlık. Videonun sonu biraz garip olmuş. Bitmiş vazgeçmiş tekrar başa dönmüş sonra bitmiş.

Orada çekim hatalarından bir iki tanesini koydum, tebessüm oluşturması için ama sanırım PR kısmını eksik yaptım. Bu video için açıklama ekleyeyim, diğer videolarda böyle bir şeyin olup olmayacağına sizler karar vereceksiniz. Olursa ona göre biraz daha absürd hataları da eklerim bu sefer Smile

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cursor Ai ile bir Delphi projesi açılabilir ve geliştirme yapılabilir mi? csunguray 5 267 19-07-2026, Saat: 15:53
Son Yorum: mcuyan
  Delphi ile Yapay Zeka Webinarı AhmetNuri 1 751 27-11-2024, Saat: 09:42
Son Yorum: yhackup
  Hibe Delphi Kitaplarım SercanTEK 0 650 13-10-2024, Saat: 18:31
Son Yorum: SercanTEK
  Delphi IDE ve Snapdragon CPU'lu Windows 11 csunguray 20 5.964 22-07-2024, Saat: 23:12
Son Yorum: engerex
  Delphi'ye Nereden Başlanmalı? turkctechno 9 3.234 04-03-2024, Saat: 15:30
Son Yorum: hi_selamlar

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi