Anket Başlığı: Yeni Delphi Kaynak Kitap ihtiyacınız var mı?
1 Adet almayı düşünüyorum
2 Adet almayı düşünüyorum
3 Adet almayı düşünüyorum
Ön sipariş ile de alabilirim.
İhtiyacım yok
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Kaynak Kitap İhtiyacı
beni ön sipariş için eklediniz degilmi yanlış seçim yapmıştım 3 adet alttaki gibi olması lazım Sad

Eyjloq.png
(10-12-2017, Saat: 18:56)Mandriva Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beni ön sipariş için eklediniz degilmi yanlış seçim yapmıştım 3 adet alttaki gibi olması lazım Sad

Eyjloq.png

Sizin talebiniz Ön sipariş şeklinde.

01.png

Ankette birden fazla seçim yapılabiliyor. Yani hem adet olarak talebinizi, hemde bu talebin şeklini belirtmiş oluyorsunuz.
Örneğin;
1 Adet Ön siparişli: "1 Adet almayı düşünüyorum", "Ön sipariş ile de alabilirim."  (de eki ile bu seçeneğin opsiyonel olduğunu belirtmek istedim.)
2 Adet Ön Sipariş olmadan: "2 Adet almayı düşünüyorum"
3 Adet Ön Sipariş olmadan: "3 Adet almayı düşünüyorum"
4 Adet Ön Sipariş olmadan: "3 Adet almayı düşünüyorum", "1 Adet almayı düşünüyorum"
4 Adet Ön Siparişli: "3 Adet almayı düşünüyorum", "1 Adet almayı düşünüyorum", "Ön sipariş ile de alabilirim."

Ön sipariş kısmında adı geçen arkadaşlar, talep etmiş oldukları sayıca ön sipariş ödemelerine müteakip, tarafımca (kargo yoluyla, bir kısmı da; nasip olursa Abdullah ILGAZ'ın bahsettiği buluşma ile olabilir) kitaplarını alacaklar. Ön siparişte adı olmayan arkadaşlar ise, kitap yayımlandıktan sonra dağıtıcı firma aracılığıyla temin edebilecekler.

Umarım anlatabilmişimdir.
DelphiCan'dır!
(10-12-2017, Saat: 13:06)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklediğimden çok düşük,
İnsanlarda Halen Delphi diye dil mi kaldı , Delphiyi yazan adam bile bıraktı artık vs vs bir ton laf duyuyorum etraftan.
Bu kitap'a öyle bir kapak yapmalı ki , ilgi çeksin..

Benzer sorunu kitap yayımlama sürecinde (yayınevleri ile görüşmelerde) yaşadım. 
Kapak konusunda, çalışmalar devam ediyor. En iyisini birlikte oluşturacağız, İnşallah.

(10-12-2017, Saat: 16:16)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ptt üzerinden kitap gönderileri 3 TL tüm Türkiye'ye abi haberin olsun,
Hatta espirisi olmuştu mektup gönderimi 9TL olduğu için mektubu okuduğunuz bir kitabın arasında gönderin diye.

Ek olarak kendi kitabını yazıp satanlara belirli bir vergi muafiyeti var, bu yolla ptt ilw kapıda ödemeli gönderebilirsiniz

Özel bir kargo firması ile anlaşmaya çalışırım. Cazip değilse PTT ile göndeririz. Yurt dışına da mecburen PTT ile göndereceğiz.
DelphiCan'dır!
(11-12-2017, Saat: 08:09)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel bir kargo firması ile anlaşmaya çalışırım. Cazip değilse PTT ile göndeririz. Yurt dışına da mecburen PTT ile göndereceğiz.

Hocam yurtdışı için UPS en iyi çalışan sağlayıcı. Aras Kargo'da gönderimlere başladı. PTT'de APS gönderimi sağlamazsanız ağırlık-adet bazlı fiyatlandırma ile 3~10₺ bandında tekil fiyatlandırma çıkıyor. Anlaşmalarda da aylık rutin gönderim üzerine duruyorlar. Eğer DelphiCan'lar içinse PTT en ideali olacaktır. Mağazalara gönderimlerde onların anlaşma kodları kesin vardır. Onların üzerinden gönderim sağlanabilir, bir görüşün isterseniz.
Veya Bir Delphi turu düzenleyin hocam bölge bölge hem tanışma kaynaşma hem ticaret Smile
(11-12-2017, Saat: 09:27)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-12-2017, Saat: 08:09)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel bir kargo firması ile anlaşmaya çalışırım. Cazip değilse PTT ile göndeririz. Yurt dışına da mecburen PTT ile göndereceğiz.

Hocam yurtdışı için UPS en iyi çalışan sağlayıcı. Aras Kargo'da gönderimlere başladı. PTT'de APS gönderimi sağlamazsanız ağırlık-adet bazlı fiyatlandırma ile 3~10₺ bandında tekil fiyatlandırma çıkıyor. Anlaşmalarda da aylık rutin gönderim üzerine duruyorlar. Eğer DelphiCan'lar içinse PTT en ideali olacaktır. Mağazalara gönderimlerde onların anlaşma kodları kesin vardır. Onların üzerinden gönderim sağlanabilir, bir görüşün isterseniz.

Şu an için yurt dışından 2 üyemiz talepte bulundu. Almanya ve Azerbaycan. Her iki arkadaşa da kendim göndermeyi düşünüyorum. Sık olmayacak bir durum. O nedenle fiyattan ziyade en kısa zamanda ve sorunsuz ulaştırabileceğim bir kargo firması olsa iyi olur. Bu durumda en iyi çözüm PTT gibi görünüyor. 
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

(11-12-2017, Saat: 09:29)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veya Bir Delphi turu düzenleyin hocam bölge bölge hem tanışma kaynaşma hem ticaret Smile

Ticaret boyutu bu geziyi maliyet olarak kurtarmaz. Smile İmkanım ve zamanım olsa hiç de fena olmazdı.
DelphiCan'dır!
bende yanlış şeçeneği işaretledim ön siparişle alabilirim.
bir an önce alayım ödeme bilgilerini gönderirmisiniz
(22-12-2017, Saat: 22:26)codder71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende yanlış şeçeneği işaretledim ön siparişle alabilirim.

Anket seçiminizi, ön sipariş olarak yeniden düzenledim.
İlginiz için teşekkür ederim.

(22-12-2017, Saat: 23:40)Mandriva Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir an önce alayım ödeme bilgilerini gönderirmisiniz

Emin olun en az sizin kadar ben de sabırsızlanıyorum. 
Son düzeltme ve mizanpaj işleminden sonra, kitap matbaaya gönderilince, kesin ön sipariş listemizi oluştururuz. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Benim seçimimi de hem ön sipariş hemde 1 adet almayı düşünüyorum olarak güncelleyebilirmisiniz.

“Do. Or do not. There is no try.”

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Kitap satış sitesi çalışmıyor (BTG) guvenbalta 12 6.056 06-02-2024, Saat: 12:39
Son Yorum: emre
  Yeni kitap veya görsel eğitim CesuR 7 3.587 31-03-2023, Saat: 23:53
Son Yorum: Bay_Y
  Yeni bir kitap ihtiyacı cemakkus 6 4.848 13-11-2022, Saat: 20:33
Son Yorum: tavsanlili
  3-Kitap Kargo Takip - Gönderi Tarihi: 13.02.2019 Fesih ARSLAN 21 18.554 22-07-2022, Saat: 13:58
Son Yorum: memur603
  Embarcadero Üzerinden Kitap Satışımız Başladı Fesih ARSLAN 24 20.379 07-01-2022, Saat: 13:27
Son Yorum: CesuR

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi