Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Format atinca hata verdi
Merhaba iyi gunler pcyr format attim projeyi acinca su hatayi aliyorum nedendir bu
Hangi hata?
(27-07-2018, Saat: 09:00)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba iyi gunler pcyr format attim projeyi acinca su hatayi aliyorum nedendir bu

9 dakika önce yazdığınız mesajda, ne bir hata mesajı ne de hataya dair ipucunun olmadığını hâla nasıl farketmezsiniz ? Mesajı gönderdikten sonra , gönderdiğiniz mesajı okumuyor musunuz ? Biraz daha özen lütfen.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
JDQWbq.jpg

Resim eklenmemis
"Unit WMPLib_Tlb not found". Hata aşağıda yazıyor. WMPLib_Tlb dosyasını projenizde arasanız bir yerlerde uses etmişsiniz ama projenize eklememişsiniz.
Farkettim tesekkurler ,pascalvlc nin galiba otomatik eklemis. yazdigim mesaji okuyorum fakat resim eklenmemis benimde int yavas oldugundan goremedim
ActiveX olarak eklediğiniz bir bileşen (sanırım bahsettiğiniz pascalvcl ya da başka bir şey) projenize import edince o tarz bir isimde dosya otomatik olarak oluşur.
Diziünit.pas unit'inde uses bölümüne WMPLib_TLB'yi ekleyin.
DelphiCan'dır!
ayrıca unit ve formlarınıza Türkçe karakter vermemeye özen gösterin.. Farklı platformlarda abuk subuk hatalar meydana gelebilir.. işin komik tarafı verdiği hata mesajı ile unit isminin ilgisi alakası olmaz. Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Sorun suymus windows media playeri import ettim duzeldi tesekkutler.turkce karekter kullanmam artik tesekkurler

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lokasyon Sensör hata turkcann 3 1.088 10-03-2025, Saat: 09:55
Son Yorum: RAD Coder
  Rest Server Hata m_ekici 2 926 09-03-2025, Saat: 13:32
Son Yorum: m_ekici
  DEĞİŞİK HATA tarkanbey 6 1.811 16-01-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: tarkanbey
  Delphi7 Açık Kaynak Kodlu Projedeki Hata Hk. erdal51 5 1.384 13-09-2024, Saat: 08:11
Son Yorum: hi_selamlar
  Rest Hata Yakalama m_ekici 13 4.674 15-08-2024, Saat: 17:32
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi