Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmage list ?
iyi akşamlar,

İmagelist bileşenine eklediğim resimleri butonlara atadığımda sol tarafa minimal şekilde sabitleniyor.

bunu ortalama ve büyütme şansımız var mı acaba ?

Image list boyutu nedir birde atamaya çalıştığın buton üzerinde image position gibi bir özellik vardı fakat vcl için konuşuyorum fmx tarafında tecrübem yok
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
(07-11-2018, Saat: 19:54)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Image list boyutu nedir birde atamaya çalıştığın buton üzerinde image position gibi bir özellik vardı fakat vcl için konuşuyorum fmx tarafında tecrübem yok

imagelist'deki resimlerin boyutu büyük de olsa küçükte olsa aynı değişen bir şey yok.
ve FMX mimarisinde image position özelliği ne yazıkki yok.

sorunumu şimdilik Glyph bileşeni ile ortadan kaldırdım.

ama bu konunun da çözülmesi başkaları içinde iyi olur.
Merhaba,
FMX, cross-platform altyapısını çok iyi hazırladığını her özelliği kullanmaya başlayınca daha iyi anlıyoruz.

Bu stili bir butona uyguladıktan sonra diğer butonların StyleLookup özelliğinde bu stili seçmeniz, diğer butonlara da bu stilin uygulanmasını sağlayacaktır.
Not: İlerleyen süreçte sesli anlatımlarım olacak.
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Birden Fazla İmage ı Whatsapp ile paylaşmak barissagir 1 640 05-06-2025, Saat: 03:24
Son Yorum: barissagir
  FMX Listview Image Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] Mesut 1 940 20-10-2023, Saat: 15:03
Son Yorum: Mesut
  Tıklanılan Image'yi Android Galeride Açmak kajmerantime 7 3.066 06-10-2023, Saat: 09:10
Son Yorum: kajmerantime
  Image Kalite Nasıl yükseltilir? barissagir 1 1.322 28-09-2023, Saat: 18:52
Son Yorum: hi_selamlar
Photo Rest Serverdan androide image download etmek serifaliyagci 6 2.511 17-07-2023, Saat: 09:55
Son Yorum: serifaliyagci

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi