Yorumları: 645
Konuları: 85
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
- Delphi 11
- Delphi 10.4
- Delphi 10.3
- Delphi 10.2
- Delphi 10.1
- Delphi 10
- Delphi XE Serisi
Rep Puanı: 2.772
Uzman
Merhaba,
Bildiğiniz gibi 10.3 Rio çıktı. Bende sıfır kurulumla birlikte geçişi yaptım. Ne yazıktır ki projelerimden birisinin alias şifresini hatırlayamıyorum. Keystore dosyam mevcut, keystore dosyamın şifresi doğru biliyorum, alias adı doğru fakattır ki alias şifresini ne girdiysem hatırlayamadım, konu hakkında ne yapılabilir.
Yalnızım ama bir kente yürüyen ordu gibiyim, edebiyattan kaçınmalıyım..
Yorumları: 645
Konuları: 85
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
- Delphi 11
- Delphi 10.4
- Delphi 10.3
- Delphi 10.2
- Delphi 10.1
- Delphi 10
- Delphi XE Serisi
Rep Puanı: 2.772
Uzman
(04-12-2018, Saat: 22:44)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba.
Şu stackoverflow linkinden çözüm bulabilirsiniz diye değerlendiriyorum.
Odaklandığım ifade alıntıladığım aşağıdaki kısımdır.
KeyStore parolasını sorarken ALIAS anahatarı ve CERT kodu ile diğer bilgileri de gösteriyormuş. Master password sıfırlama için opsiyon da varmış.
Alıntı:I finally could figure the issue out.
To get the Key Alias: I copied the keytool.exe and my keystore file into C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_71\bin folder. Then from command prompt I wrote:
keytool -list -v -keystore <name>.keystore
It will also ask for keystore password then. Then it will show you the key alias and Certificate fingerprints and other info.
Then I again tried to Generate Signed Apk for the project, I provided keystore, keystore password, key alias and provided the same password. Then it asks for master password, I tried with the same and it failed. With the reset option I reset the master password here.
denedim bunu açıkcası SHA-1 kodu falan gözüküyor da şifre sıfırlama olayını yapamadım
Yalnızım ama bir kente yürüyen ordu gibiyim, edebiyattan kaçınmalıyım..