Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BTG Grubu; BİR MİLYON ÖĞRENCİYE DELPHİ
Şimdi rahatladım.  Cool
Bu dilin gücünü bilenler dışında, herkes muhalefet olduğuna göre; demek ki Delphi iyi birşey!
DelphiCan'dır!
Vekilin ilk iş CV sine baktım. Malum mecliste  bilişim alanında vekillerde var. Belki bir teknik geçmişli vekildir diye ama Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu sosyal medyadaki hesaplardan görülen mesajlarla verilen soru önergesi sayısını arttırmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Mecliste bile dikkat çekmesi aslında güzel bir durum ama bu olayda samimi duygularla olduğunu hissedebilmem için keşke vekil 
  • meslek lisesinde programlama dilleri hangi kriterlerle seçiliyor
  • Mecut okutulan diller hangi sebeplerle hangi uzmanlarla seçildi
  • mecvut dillerle ilgili eğitim ile ilgili maliyetleri var ise neler
  • Senelerdir verilen eğitimlerle öğrencilerin iş bulma potansiyellerini sorgulasa
  • Eğitimlerin yeterliliği veya içeriğini sorgulasa 

bu konularla ile başlayıp bu sorulara ek Delphi ile ilgili kendisi de konunun gerçek uzmanları ile istişare edip sağlam sorular yazabilse idi. 

Bu sorular sosyal medya paylaşımlarını soru cümlesi haline getirilmiş hali ve özgün değil.
(28-01-2020, Saat: 21:46)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi rahatladım.  Cool
Bu dilin gücünü bilenler dışında, herkes muhalefet olduğuna göre; demek ki Delphi iyi birşey!

Merhabalar,

Sizlere katılıyorum.

Maalesef ki ülkemiz de muhalefet (!) bu ülkenin menfaati için değil,
kişilerin belli bir zümre çıkarları için çırpınışlardan ibaret. Bu da bariz örneklerinden sadece biri (!)

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Aklıma nedense bu video geldi.
Son cümle !

Yakın zamanda forumda göreceğimiz olası konu başlıklarından biri "acil ödevim var" Big Grin
(29-01-2020, Saat: 11:27)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aklıma nedense bu video geldi.
Son cümle !

Sağlam iradeli siyasiler olunca işler değişir 
Bak şimdi araba yapıyoruz 
Ama kim kıymet biliyor
(28-01-2020, Saat: 21:46)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi rahatladım.  Cool
Bu dilin gücünü bilenler dışında, herkes muhalefet olduğuna göre; demek ki Delphi iyi birşey!

Fesih Bey, bu yanıtınızla birlikte siyasete girmiş oldunuz. Bu konu siyaset üzeri bir konu ve toplumun tartışması gereken bir konu. Hepimiz gerçekten bu konu üzerinde kafa yormalıyız. Bu konu hangi dilin gelecekte ne olacağıyla veya öğrenenlere ne kadar para kazandıracağıyla değil, totalde ülkemizin eğitim düzeyine neler katacağıyla ilgili olarak değerlendirilmesi gereken bir konudur. Konunun tartışılması doğrudur. Ancak bu şekilde mi tartışılmalı, eleştirilerin düzeyi bu mu olmalı ayrı bir şey. Topluma konu hakkında bilgi verilmesi doğru olandır. Onların olaya şüpheyle yaklaşmasını kökten reddetmek doğru değildir. Farklı fikirlerle bir arada yaşamayı becermemiz lazım. Aksi halde işimiz çok zor. Böyle akçesiz ve basit bir konuda bile birbirimize bu şekilde tepki gösterirsek ülkemizi ciddi sıkıntılar bekliyor demektir.

Sağlıcakla kalın,

Not: Ben de bir muhalifim ve Delphi'ciyim!
(30-01-2020, Saat: 02:47)mustafaozpinar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Fesih Bey, bu yanıtınızla birlikte siyasete girmiş oldunuz. Bu konu siyaset üzeri bir konu ve toplumun tartışması gereken bir konu. Hepimiz gerçekten bu konu üzerinde kafa yormalıyız. Bu konu hangi dilin gelecekte ne olacağıyla veya öğrenenlere ne kadar para kazandıracağıyla değil, totalde ülkemizin eğitim düzeyine neler katacağıyla ilgili olarak değerlendirilmesi gereken bir konudur. Konunun tartışılması doğrudur. Ancak bu şekilde mi tartışılmalı, eleştirilerin düzeyi bu mu olmalı ayrı bir şey. Topluma konu hakkında bilgi verilmesi doğru olandır. Onların olaya şüpheyle yaklaşmasını kökten reddetmek doğru değildir. Farklı fikirlerle bir arada yaşamayı becermemiz lazım. Aksi halde işimiz çok zor. Böyle akçesiz ve basit bir konuda bile birbirimize bu şekilde tepki gösterirsek ülkemizi ciddi sıkıntılar bekliyor demektir.

Sağlıcakla kalın,

Not: Ben de bir muhalifim ve Delphi'ciyim!

Binlerce mesajım var şu formda, hiç birisine siyaset bulaştırmadım. Konu benim nazarımda kırmızı bir çizgi ile işaretlenmiş durumda olduğu için ister istemez beni de sürükledi bu ortama. 
Yazdığım mesajı düzelttim. Söylediklerinize katılıyorum.
DelphiCan'dır!

Değil mi
Teknik Öğretmen
Bilgisayar Formatörü
Konu yine hortlamış görünüyor
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1718807/mebe-delphi-tepkisi.html
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz. 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile Yapay Zeka Webinarı AhmetNuri 1 692 27-11-2024, Saat: 09:42
Son Yorum: yhackup
  Hibe Delphi Kitaplarım SercanTEK 0 603 13-10-2024, Saat: 18:31
Son Yorum: SercanTEK
  Youtube'da Delphi Eğitimi SimaWB 148 151.310 11-10-2024, Saat: 17:41
Son Yorum: ssmr
  Delphi IDE ve Snapdragon CPU'lu Windows 11 csunguray 20 5.859 22-07-2024, Saat: 23:12
Son Yorum: engerex
  Delphi'ye Nereden Başlanmalı? turkctechno 9 3.150 04-03-2024, Saat: 15:30
Son Yorum: hi_selamlar

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi