Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphide Remote Dektop Uygulaması
bu konuya bakmak için baya bir gec kalmışım (bir kaç yıl kadar Smile )
Smile.. Gayet stabil çalışıyor özellikle DAhili networklar için..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(07-02-2020, Saat: 14:09)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Smile.. Gayet stabil çalışıyor özellikle DAhili networklar için..

Verilen linkte dosya mevcut değil kaldırılmış. Mümkünse yeni bir link atar mısınız?
Teşekkür ederim.
(08-02-2020, Saat: 11:21)Cyb3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Verilen linkte dosya mevcut değil kaldırılmış. Mümkünse yeni bir link atar mısınız?
Teşekkür ederim.

https://github.com/OneideLuizSchneider/AllaKore_Remote
There's no place like 127.0.0.1
@SimaWB hocam teşekkürler link için. Pek fırsat bulamıyorum bu aralar iş yoğunluğundan. tekrardan teşekkürler

(19-10-2017, Saat: 02:07)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: walla ben şirktin iç neteorkunda herhnagi bir kullanıcıya direk bağlanıyorum, hem ben hem de o görüyor.. yani biri bağlandığında win lock ekranına geçmiyor. ammyyden hiç bir farkını görmedim

Şu ekranı fare ve klavye ile kontrol edebiliyor musunuz yoksa kontrol ettiğiniz PC başındaki arkadaşa "burada sen bas" diye ricada mı bulunuyorsunuz?
(12-02-2020, Saat: 22:11)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-10-2017, Saat: 02:07)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: walla ben şirktin iç neteorkunda herhnagi bir kullanıcıya direk bağlanıyorum, hem ben hem de o görüyor.. yani biri bağlandığında win lock ekranına geçmiyor. ammyyden hiç bir farkını görmedim

Şu ekranı fare ve klavye ile kontrol edebiliyor musunuz yoksa kontrol ettiğiniz PC başındaki arkadaşa "burada sen bas" diye ricada mı bulunuyorsunuz?

Ben kendi ağında kullanıyorum  server 2012, pc ler windows 10 klavye,mouse kontrol ediyorum.
Başında kimse olmasada server dan  aldığı kodu ve şifreyi görüyorum bağlanıyorum
İhtiyaç olursa çalışan exe ve kodları paylaşabilirim kodları üstte SimaWB paylaşmış biz kendimize göre özelleştirmiştik
"…De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Şüphesiz, temiz akıl sahipleri öğüt alıp-düşünürler" (Zümer Suresi, 9)
(13-02-2020, Saat: 10:02)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-02-2020, Saat: 22:11)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu ekranı fare ve klavye ile kontrol edebiliyor musunuz yoksa kontrol ettiğiniz PC başındaki arkadaşa "burada sen bas" diye ricada mı bulunuyorsunuz?

Ben kendi ağında kullanıyorum  server 2012, pc ler windows 10 klavye,mouse kontrol ediyorum.
Başında kimse olmasada server dan  aldığı kodu ve şifreyi görüyorum bağlanıyorum
İhtiyaç olursa çalışan exe ve kodları paylaşabilirim kodları üstte SimaWB paylaşmış biz kendimize göre özelleştirmiştik

Ayarlardan bu ekranın çıkmasını kapatmadıysanız bu ekranı uzaktan geçemezsiniz. Klavye mouse kontrolü devre dışı kalır. Servis/sürücü çalıştıran uzaktan erişim yazılımları (Team viewer, Alpemix vs.) ile bu güvenlik ekranı geçilebiliyor. Tabi bilmediğim başka yolu varsa başka.

aKhE7.png
Bende kendime göre dizayn ettim. Ammyy ile aynı mantıkda çalışıyor. karşıdaki pc nin aldığı şifreyi server dan görüp, terminalden onay almadan bağlanabiliyorsunuzç

(13-02-2020, Saat: 11:25)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-02-2020, Saat: 10:02)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kendi ağında kullanıyorum  server 2012, pc ler windows 10 klavye,mouse kontrol ediyorum.

Ayarlardan bu ekranın çıkmasını kapatmadıysanız bu ekranı uzaktan geçemezsiniz. Klavye mouse kontrolü devre dışı kalır. Servis/sürücü çalıştıran uzaktan erişim yazılımları (Team viewer, Alpemix vs.) ile bu güvenlik ekranı geçilebiliyor. Tabi bilmediğim başka yolu varsa başka.

aKhE7.png

Denetim masasından kullanıcılardan kullanıcı heasbı denetimini kapatırsanız sanırım bu bilgilendirmeyi vermez.

(13-02-2020, Saat: 23:06)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende kendime göre dizayn ettim. Ammyy ile aynı mantıkda çalışıyor. karşıdaki pc nin aldığı şifreyi server dan görüp, terminalden onay almadan bağlanabiliyorsunuzç

(13-02-2020, Saat: 11:25)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayarlardan bu ekranın çıkmasını kapatmadıysanız bu ekranı uzaktan geçemezsiniz. Klavye mouse kontrolü devre dışı kalır. Servis/sürücü çalıştıran uzaktan erişim yazılımları (Team viewer, Alpemix vs.) ile bu güvenlik ekranı geçilebiliyor. Tabi bilmediğim başka yolu varsa başka.

aKhE7.png

Denetim masasından kullanıcılardan kullanıcı heasbı denetimini kapatırsanız sanırım bu bilgilendirmeyi vermez.

Elbette öyle, belirttim zaten. Ama bu güvenlik riski.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Information Screen Protector (Açık Kaynak Ekran Koruyucu Uygulaması) bakyuz 4 1.624 22-03-2025, Saat: 02:46
Son Yorum: bakyuz
  Delphi ile AI Uygulaması Nasıl Oluşturulur? mirellehgf 1 1.419 12-09-2024, Saat: 08:51
Son Yorum: yhackup
  STP [PC - ANDROID arasında metin paylaşımı uygulaması] Mr.Developer 15 9.984 10-12-2020, Saat: 20:23
Son Yorum: Mr.Developer
  Delphicraft (delphide yazılmış minecraft) forumcuali 4 4.212 25-11-2020, Saat: 18:33
Son Yorum: Mr.Developer
  Uzak Masaüstü Bağlantısı – Remote Desktop Connection Uygulaması yhackup 43 44.139 17-08-2018, Saat: 18:01
Son Yorum: yhackup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi