Yorumları: 1.044
Konuları: 149
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 4.093 Uzman
Merhaba,
Zirve yazılım'ın muhasebe programına, kendi yazdığım programda oluşturduğum satış faturasını aktarmak istiyorum bu konuda bir tecrübesi olan var mı acaba.
API, DLL vb'de olabilir.
Teşekkürler.
*Konuyu açacak bölüm bulamadığım için buraya açtım.
Yorumları: 1.309
Konuları: 111
Rep Puanı: 6.983 Üstad
(31-03-2020, Saat: 21:10)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Zirve yazılım'ın muhasebe programına, kendi yazdığım programda oluşturduğum satış faturasını aktarmak istiyorum bu konuda bir tecrübesi olan var mı acaba.
API, DLL vb'de olabilir.
Teşekkürler.
Merhaba,
Zirve yazılım SQL Server kullanıyor ise,
SQL Profiler vardı şimdi var mı bilmiyorum oradan fatura oluşturulduğunda giden SQL ile aynı parametrelere sahip SQL oluşturup geçişi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
(31-03-2020, Saat: 21:21)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31-03-2020, Saat: 21:10)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
API, DLL vb'de olabilir.
Teşekkürler.
Merhaba,
Zirve yazılım SQL Server kullanıyor ise,
SQL Profiler vardı şimdi var mı bilmiyorum oradan fatura oluşturulduğunda giden SQL ile aynı parametrelere sahip SQL oluşturup geçişi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Cevap için teşekkür ederim.
Evet MSSQL kullanıyor, yazdığınız şekilde 10 yıl kadar önce LİNK yazılımına bu şekilde yapıyordum. Bu şekilde farklı sorunlar olabiliyor (bazı işlemleri farklı şekilde yapabiliyorlar güvenlik gerekçesiyle) İnternetten araştırdığım kadarıyla sene 2020 olmasına rağmen hala muhasebe programları entegrasyon işini nedeni ne olursa olsun çözemediklerini görmek çok üzücü.
Sonra; "Neden yerli ve ucuz dururken milyon dolar verip SAP alıyor firmalar diyorlar!"
İnsan bir entegrasyon dökümanı ve parametreleri görmek istiyor.
*Bu konuyu çözen olursa ücreti dahilinde destek alabilirim.
Teşekkürler.
Yorumları: 89
Konuları: 9
Rep Puanı: 305 Acemi
En son Express aktarım diye birşey eklemişler. Denemedim ama belki işinize yarayabilir.
Faturaların aktarılacağı modul genel muhasebede yevmiye kayıtları ise aktarım basit; çok fazla tablo yok. 7 yıl önce her ay gelen yaklaşık 800 müstahsil makbuzunu aktarıyordum. Buna muhtasar eki de dahil. Ayrıca programda herhangi bir tutarsızlığa sebep olmadı ama yine de çok dikkatli olun.
Veritabanını dikkatli inceler ve izlerseniz kısa zamanda çözersiniz.
Zirve ticari modul söz konusu ise detaylı inceleme fırsatım olmadı. Çok fazla tablo var ve her iki modulde de ilişkilendirilmemiş. Nesne bağımlılıkları ve sql profiler fikir verebilir.
.
Yorumları: 46
Konuları: 0
Rep Puanı: 243 Acemi
Merhaba,
Elektra Otel Yönetim Sistemi programından
Önbüro Satış Faturaları
Günlük Gelir Entegrasyonu
Folyo Tahsilatları vs.
Elektra Ticari Set, ElektraWeb programlarından
NETSİS (NetOpenX ile) ve Logo (Lobject ile) programlarınaı entegrasyonlarım var. Logo Go versiyonunda sql den insert etmek suretiyle de fatura, cari, cari işlem aktarımları yapmıştım.
Halen ihtiyacınız var ise yardımcı olmak isterim.
Cep: +905376467039
e-Mail: hasangoktas@gmail.com
(10-04-2020, Saat: 13:45)hasangoktas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Elektra Otel Yönetim Sistemi programından
Önbüro Satış Faturaları
Günlük Gelir Entegrasyonu
Folyo Tahsilatları vs.
Elektra Ticari Set, ElektraWeb programlarından
NETSİS (NetOpenX ile) ve Logo (Lobject ile) programlarınaı entegrasyonlarım var. Logo Go versiyonunda sql den insert etmek suretiyle de fatura, cari, cari işlem aktarımları yapmıştım.
Halen ihtiyacınız var ise yardımcı olmak isterim.
Cep: +905376467039
e-Mail: hasangoktas@gmail.com
Merhaba,
Özel mesaj gönderdim.
Teşekkürler.
Yorumları: 43
Rep Puanı: 77 Başlangıç
Merhaba,
Zirvenin fatura aktarımı için excel formatı vardı, sizin yazdığınız sistemden excele aktarıp o formu zirveye aktarabilirsin diye düşünüyorum.
Kolay gelsin,
(11-04-2020, Saat: 23:40)denizfatihi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Zirvenin fatura aktarımı için excel formatı vardı, sizin yazdığınız sistemden excele aktarıp o formu zirveye aktarabilirsin diye düşünüyorum.
Kolay gelsin,
Merhaba,
Bu şekilde bir çözüm müthiş olur bende hiç uğraşma, ilk baştan beri bende bunu soruyorum fakat bilen birilerine ulaşadım. Zirve merkezi arıyorum lisans kodu isteniyor girinceye ilgili şehirdeki satışla yetkili bayiye yönleniyor.
Bu Excel formatında ve nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
Teşekkürler.
Yorumları: 43
Rep Puanı: 77 Başlangıç
12-04-2020, Saat: 00:48
(Son Düzenleme: 12-04-2020, Saat: 00:50, Düzenleyen: denizfatihi.
Sebep: link yanlış
)
(12-04-2020, Saat: 00:13)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11-04-2020, Saat: 23:40)denizfatihi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Kolay gelsin,
Merhaba,
Bu şekilde bir çözüm müthiş olur bende hiç uğraşma, ilk baştan beri bende bunu soruyorum fakat bilen birilerine ulaşadım. Zirve merkezi arıyorum lisans kodu isteniyor girinceye ilgili şehirdeki satışla yetkili bayiye yönleniyor.
Bu Excel formatında ve nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
Teşekkürler.
Merhaba,
Aşağıdaki linkte mevcut
iyi çalışmalar,
Link
https://www.zirveyazilim.net/teknikdestek.php
Yorumları: 488
Konuları: 65
- Delphi 10.2
- Delphi XE
- Lazarus / FPC
Rep Puanı: 1.609 Programcı
biz gelen ve kesilen faturaları excel yapıp aktarıyoruz hatta bütün cari işlermleri bu şekilde aktarıyoruz. Ama zirvenin müşteri hizmetleri çok kötü. Excel ile aktarımı buluabilmek için üç farklı mülşteri hizmetiyle görüştük. Biri duymuş biri hiçbir fikri yok diğeri takır takır istediğimiz işin nasıl yapılacağını gösterdi. Direk sql işine girmeyin sonuçta siz faturada aktarsanız genel muhasebede farklı kalemlere işleniyor. Bunlarıda zirve yapıyor. Yani buzdolabı aldıysanız ayrı hesaba gider, araba aldıysanız ayrı ama bunları satmak için aldıysanız farklı kullanmak için aldıysanız farklı gibi gibi ....
Topluluk mopluluk yok :/
|