Yorumları: 227
Konuları: 69
Rep Puanı: 269
Acemi
Hocam,
"Paneli taşınabilir yapın (formda bir araştırma yapın örnek kodları var)." bunu baktım ama nerde bulamadım paylamanız mümkünmü ?
Yorumları: 277
Konuları: 50
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 1.294
Programcı
Bir kaç ay önce bu konu konuşulmuş ama benimde şimdi bu ihtiyaç hasıl olunca şöyle bir çözüm ürettim paylaşayim istedim.
Ana form mainmenüye ShellExecute(0,'OPEN','osk.exe', Nil,'', SW_SHOW); ekledim.
Bu sayede tüm formlardan sorunsuz erişim sağlayıp sanal klavye kullanabiliyorum.
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception
Yorumları: 277
Konuları: 50
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 1.294
Programcı
04-06-2020, Saat: 10:35
(Son Düzenleme: 04-06-2020, Saat: 10:37, Düzenleyen: bydelphi.)
(04-06-2020, Saat: 06:38)Ahmet İPEKÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03-06-2020, Saat: 22:21)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç ay önce bu konu konuşulmuş ama benimde şimdi bu ihtiyaç hasıl olunca şöyle bir çözüm ürettim paylaşayim istedim.
Ana form mainmenüye ShellExecute(0,'OPEN','osk.exe', Nil,'', SW_SHOW); ekledim.
Bu sayede tüm formlardan sorunsuz erişim sağlayıp sanal klavye kullanabiliyorum.
Hocam yanlış anlamayın ne gereği varki windowsun klavyesini kullanmanın. Fesih hocam çok net açıklamış.
Klavyeyi her forma koymana gerek yok. Üzerinde klavye olan bir form oluştur. Bu formu istediğin yerden çağrıyabilirsin, veya Fesih hocamın gösterdiği yöntem (parent) kullanabilirsin.
Yanlış anlaşılacak bişey yok kardeşim
Burası bir bilgi paylaşım platformu ve bende mezkûr soruna ilişkin faklı bir çözüm örneği paylaştım o kadar.
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception