Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
touchkeyboard kullanımı
Hocam,
"Paneli taşınabilir yapın (formda bir araştırma yapın örnek kodları var)." bunu baktım ama nerde bulamadım paylamanız mümkünmü ?
Bir arama örneği!
DelphiCan'dır!
Bir kaç ay önce bu konu konuşulmuş ama benimde şimdi bu ihtiyaç hasıl olunca şöyle bir çözüm ürettim paylaşayim istedim.
Ana form mainmenüye ShellExecute(0,'OPEN','osk.exe', Nil,'', SW_SHOW); ekledim.
Bu sayede tüm formlardan sorunsuz erişim sağlayıp sanal klavye kullanabiliyorum.
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception
(03-06-2020, Saat: 22:21)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç ay önce bu konu konuşulmuş ama benimde şimdi bu ihtiyaç hasıl olunca şöyle bir çözüm ürettim paylaşayim istedim.
Ana form mainmenüye  ShellExecute(0,'OPEN','osk.exe', Nil,'', SW_SHOW);  ekledim.
Bu sayede tüm formlardan sorunsuz erişim sağlayıp sanal klavye kullanabiliyorum.

Hocam yanlış anlamayın ne gereği varki windowsun klavyesini kullanmanın. Fesih hocam çok net açıklamış.
Klavyeyi her forma koymana gerek yok. Üzerinde klavye olan bir form oluştur. Bu formu istediğin yerden çağrıyabilirsin, veya Fesih hocamın gösterdiği yöntem (parent) kullanabilirsin.
(04-06-2020, Saat: 06:38)Ahmet İPEKÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-06-2020, Saat: 22:21)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç ay önce bu konu konuşulmuş ama benimde şimdi bu ihtiyaç hasıl olunca şöyle bir çözüm ürettim paylaşayim istedim.
Ana form mainmenüye  ShellExecute(0,'OPEN','osk.exe', Nil,'', SW_SHOW);  ekledim.

Hocam yanlış anlamayın ne gereği varki windowsun klavyesini kullanmanın. Fesih hocam çok net açıklamış.
Klavyeyi her forma koymana gerek yok. Üzerinde klavye olan bir form oluştur. Bu formu istediğin yerden çağrıyabilirsin, veya Fesih hocamın gösterdiği yöntem (parent) kullanabilirsin.

Yanlış anlaşılacak bişey yok kardeşim Smile   
Burası bir bilgi paylaşım platformu ve bende mezkûr soruna ilişkin faklı bir çözüm örneği paylaştım o kadar.
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  nduWlanAPI Kullanımı hakkında nurah 3 806 09-09-2025, Saat: 09:33
Son Yorum: RAD Coder
  FMX de Tchart kullanımı mkucuktepe@msn.com 2 711 25-07-2025, Saat: 14:42
Son Yorum: mkucuktepe@msn.com
  HTTPRIO ile TLS 1.2 Kullanımı Nasıl Yapılabilir? hi_selamlar 6 3.078 01-08-2024, Saat: 14:33
Son Yorum: unicasoft
  FastReport'ta IFF Kullanımı Nasıl Yapabilirim ? Anarchosa 3 1.046 22-07-2024, Saat: 12:05
Son Yorum: QuAdR
  timer kullanimi hakkinda sadikacar60 11 2.077 28-04-2024, Saat: 19:33
Son Yorum: sadikacar60

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi