Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple Store - Uygulama yüklemede Hata
Ok, all my apps are now "waiting for review". Here you have the steps I made.

1) Create a new 1024x1024 icon if you don't have one. You may need also a 76x76 and a 60x60 one.
2) Add those files in the iOS Deployment section of your project manually. Ensure the remote path is the same as your other icons. Remember the file name.

3) Locate your "info.plist.TemplateiOS.xml" file, probably in your project's folder
4) Copy/Paste the lines that Robert posted after the "<%ExtraInfoPListKeys%>" line and before the "</dict></plist>" lines at the end.
So your template plis xmlt file will be something like this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<%VersionInfoPListKeys%>
<%ExtraInfoPListKeys%>

<key>CFBundleIcons~ipad</key>
<dict>
<key>CFBundlePrimaryIcon</key>
<dict>
<key>CFBundleIconFiles</key>
<array>
<string>AppIcon60x60</string>
<string>AppIcon76x76</string>
<string>AppIcon1024x1024</string>
</array>
<key>CFBundleIconName</key>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

<key>CFBundleIcons</key>
<dict>
<dict>
<array>
</array>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

</dict>
</plist>

IMPORTANT: Instead of "AppIcon60x60", "AppIcon76x76", etc. strings, you need to use your own file names in case they are different.
In my case I used logo60, logo76 and logo1024 as file names.

5) Now Build and Deploy your project. The .ipa file will contain the required files and file names now.

info.plist.TemplateiOS.xml dosyasını yukarıdaki gibi düzelttim.
Burdaki talimatları izleyerek incelemeye gönderebildim.

Wbn6RU.jpg
Şuan hiç bir ekstra değişiklik yapmadan uygulamayı reivew aşamasına sokabildim. Sanırım apple 1024x1024 zorunluluğunu askıya aldı.
https://blog.marcocantu.com/blog/2020-ju...x1024.html
There's no place like 127.0.0.1
(19-06-2020, Saat: 18:00)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

1) Create a new 1024x1024 icon if you don't have one. You may need also a 76x76 and a 60x60 one.
2) Add those files in the iOS Deployment section of your project manually. Ensure the remote path is the same as your other icons. Remember the file name.

3) Locate your "info.plist.TemplateiOS.xml" file, probably in your project's folder
4) Copy/Paste the lines that Robert posted after the "<%ExtraInfoPListKeys%>" line and before the "</dict></plist>" lines at the end.

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<%VersionInfoPListKeys%>
<%ExtraInfoPListKeys%>

<dict>
<dict>
<array>
</array>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

<key>CFBundleIcons</key>
<dict>
<dict>
<array>
</array>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

</dict>
</plist>

IMPORTANT: Instead of "AppIcon60x60", "AppIcon76x76", etc. strings, you need to use your own file names in case they are different.

5) Now Build and Deploy your project. The .ipa file will contain the required files and file names now.

Wbn6RU.jpg

Merhaba,
Yeni bir iOS uygulamasını yayınlayayım dedim. Sizin belirttiğiniz uyarıyı aldım. 
@berk06, maalesef Apple'ın bu zorlayıcı kuralı kalmış değil. Şu an zorunlu.
@elixir84, sizin referans vermiş olduğunuz Embarcadero Qualty sayfasında açılan başlığı inceledim. 
Oldukça karmaşık ve zor bir yöntem gibi görünüyor. 
Burada iki üye, iki farklı çözüm önerisi sunmuş ve bu yöntemle uygulamayı inceleme sürecine göndermeyi başarmışlar. 
İlk öneri biraz kompleks geldi, yine de belirtilen tüm önerileri uyguladım. İkinci yöntemdeki önerileri de dikkate aldım fakat çözüme ulaşamadım maalesef.
Delphi 10.3.3 ile 5-6 defa, Delphi 10.4 ile bir defa uygulamayı onay sürecine göndermeye çalıştım.  
XCode 11.4 (iOS 13.4) ile deniyordum. 
Şimdi XCode 11.5 (iOS 13.5) ile göndermeyi deneyeceğim. Çözüm olacağını sanmıyorum ama yine de son ihtimali de denemek istiyorum.
Referans verdiğiniz linkin haricinde, sizin önereceğiniz ek bir işlem adımı var mı?
DelphiCan'dır!
(03-07-2020, Saat: 15:36)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-06-2020, Saat: 18:00)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

<plist version="1.0">
<dict>
<%VersionInfoPListKeys%>
<%ExtraInfoPListKeys%>

<dict>
<dict>
<array>
</array>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

<key>CFBundleIcons</key>
<dict>
<dict>
<array>
</array>
<string>AppIcon</string>
</dict>
</dict>

</dict>
</plist>

Wbn6RU.jpg

Merhaba,
Yeni bir iOS uygulamasını yayınlayayım dedim. Sizin belirttiğiniz uyarıyı aldım. 
@elixir84, sizin referans vermiş olduğunuz Embarcadero Qualty sayfasında açılan başlığı inceledim. 
Burada iki üye, iki farklı çözüm önerisi sunmuş ve bu yöntemle uygulamayı inceleme sürecine göndermeyi başarmışlar. 
İlk öneri biraz kompleks geldi, yine de belirtilen tüm önerileri uyguladım. İkinci yöntemdeki önerileri de dikkate aldım fakat çözüme ulaşamadım maalesef.
Delphi 10.3.3 ile 5-6 defa, Delphi 10.4 ile bir defa uygulamayı onay sürecine göndermeye çalıştım.  
Şimdi XCode 11.5 (iOS 13.5) ile göndermeyi deneyeceğim. Çözüm olacağını sanmıyorum ama yine de son ihtimali de denemek istiyorum.
Referans verdiğiniz linkin haricinde, sizin önereceğiniz ek bir işlem adımı var mı?

@Fesih ARSLAN  Hocam ben gönderebilmiştim o zaman için ama uygulama başka sorundan dolayı tekrar red yemişti. @berk06 arkadaşın yazısı üzerine 1024 iconu kaldırıp gönderebilmiştim. Zaten başka yazımda da belirtiğim gibi apple müşteri temsilcisiyle görüştüğüm için uygulamam kabul gördü ve yayınlamıştım. (İlk uygulamam) 

Hocam bu linki bir inceleyin isterseniz.
(03-07-2020, Saat: 15:55)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-07-2020, Saat: 15:36)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

@Fesih ARSLAN  Hocam ben gönderebilmiştim o zaman için ama uygulama başka sorundan dolayı tekrar red yemişti. @berk06 arkadaşın yazısı üzerine 1024 iconu kaldırıp gönderebilmiştim. Zaten başka yazımda da belirtiğim gibi apple müşteri temsilcisiyle görüştüğüm için uygulamam kabul gördü ve yayınlamıştım. (İlk uygulamam) 

Hocam bu linki bir inceleyin isterseniz.

Xcode 11.5, iOS SDK 13.5, Delphi 10.4 ile 1024x1024 simgesini ekleyerek ve çıkararak tekrar gönderdiğimde sonuç değişmedi. 
Yamayı bekleyeceğiz artık.
DelphiCan'dır!
Basit bir düzeltme değilmiş.  Rolleyes

DelphiCan'dır!
https://github.com/DelphiWorlds/MoscoExpert burda sorunun çözümü olabileceği yazıyor sanırım.
(29-07-2020, Saat: 16:33)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://github.com/DelphiWorlds/MoscoExpert burda sorunun çözümü olabileceği yazıyor sanırım.

Bilgilendirme için teşekkürler.
Bu eklentiyi kullanarak;
- Deployment manager penceresinde 1024x1024 image ekledim.
- Release, App Store konfigürasyonu ile build ve deploy işlemlerini gerçekleştirdim. 
- macOS üzerine Mosco'yu kurdum.
- macOS üzerinde Mosco'yu çalıştırıp, PAServer adresini verip, bir PAServer tanımladım.
- Yine Mosco ile tanımladığım PAServer'ı start ettim.
- Daha sonra proje üzerinde sağ tuş ile Create Assets.car menüsünü seçtim.
- Assets.car dosyası oluştu.
- Assets.car dosyasını release dizininden alarak projenin bulunduğu ana dizine taşıdım ve Deployment Manager penceresinde iOS 64-bit Device konfigürasyonuna ekledim.
- Yeniden projeyi build ve deploy ettikten sonra ipa dosyası oluştu.
- Tekrar Apple Store gönderdim fakat aynı uyarı ile karşılaştım.
Kaynak İngilizce olunca, haliyle işlem adımlarından birini atlamış olabilirim.
DelphiCan'dır!
(29-07-2020, Saat: 16:46)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2020, Saat: 16:33)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://github.com/DelphiWorlds/MoscoExpert burda sorunun çözümü olabileceği yazıyor sanırım.

Bilgilendirme için teşekkürler.
Bu eklentiyi kullanarak;
- Deployment manager penceresinde 1024x1024 image ekledim.
- Release, App Store konfigürasyonu ile build ve deploy işlemlerini gerçekleştirdim. 
- macOS üzerine Mosco'yu kurdum.
- macOS üzerinde Mosco'yu çalıştırıp, PAServer adresini verip, bir PAServer tanımladım.
- Yine Mosco ile tanımladığım PAServer'ı start ettim.
- Daha sonra proje üzerinde sağ tuş ile Create Assets.car menüsünü seçtim.
- Assets.car dosyası oluştu.
- Assets.car dosyasını release dizininden alarak projenin bulunduğu ana dizine taşıdım ve Deployment Manager penceresinde iOS 64-bit Device konfigürasyonuna ekledim.
- Yeniden projeyi build ve deploy ettikten sonra ipa dosyası oluştu.
- Tekrar Apple Store gönderdim fakat aynı uyarı ile karşılaştım.
Kaynak İngilizce olunca, haliyle işlem adımlarından birini atlamış olabilirim.

Formun orjinal sitesi burda. Birde 1024x1024 png dosyası şeffaf olmayacakmış buna dikkat ettiniz mi ? Bende sizin yaptığınız adımları yapıp denemiştim ama olmadı. Gözden kaçırdığım bişey varmı diye sizle paylaştım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Android Uygulama İkonu ARM 2 262 11-11-2025, Saat: 12:15
Son Yorum: ARM
  Apple Store'a Uygulama Yükleyebilen Arkadaşlarla Yardımlaşma... Jakarta2 23 3.502 04-10-2025, Saat: 16:51
Son Yorum: tavsanlili
  google play ve apple storede ücretli uygulama yayınlamak barissagir 4 678 15-09-2025, Saat: 15:03
Son Yorum: barissagir
  Uygulama üzerinden Wifi Bağlanma ? nurah 4 916 28-08-2025, Saat: 10:50
Son Yorum: nurah
  IOS Uygulama Yayınlama Sorunu emrahozten 2 620 11-06-2025, Saat: 21:00
Son Yorum: hakan_cng

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi