Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobil uygulama tel kamera
merhabalar 
uni guide telefon kamerası ile  çektiğim resmi kaydetmek ve bunun yolunu veri tabanına kaydetme vb gibi işlemler hakkında bilgisi olan var mıdır?
(23-12-2020, Saat: 17:13)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar 
uni guide telefon kamerası ile  çektiğim resmi kaydetmek ve bunun yolunu veri tabanına kaydetme vb gibi işlemler hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bildiğim kadarıyla unigui de UnimFileUpload1 bileşeniyle yapılıyor.

procedure Tresimcekfrm.UnimFormShow(Sender: TObject);
begin
UnimFileUpload1.Execute;
end;

procedure Tresimcekfrm.UnimFileUpload1Completed(Sender: TObject;
  AStream: TFileStream);
begin
GlobalMediaFile := (Sender as TUnimFileUpload).FileName;
ModalResult := mrOK;
end;

(24-12-2020, Saat: 09:03)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-12-2020, Saat: 17:13)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar 

Bildiğim kadarıyla unigui de UnimFileUpload1 bileşeniyle yapılıyor.

begin
UnimFileUpload1.Execute;
end;

begin
end;

merhabalar 
Öncelikle delphi programımda kameraya erişip resim görüntüsünü almam gerek Sonraki iş Veri Tabanına kaydetmek.
(24-12-2020, Saat: 14:53)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 09:03)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bildiğim kadarıyla unigui de UnimFileUpload1 bileşeniyle yapılıyor.

begin
UnimFileUpload1.Execute;
end;

begin
end;

merhabalar 
Öncelikle delphi programımda kameraya erişip resim görüntüsünü almam gerek Sonraki iş Veri Tabanına kaydetmek.

Ben anlamadım siz sorumu soruyorsunuz kendi sorunuza mı cevap veriyorsunuz ?
(24-12-2020, Saat: 14:57)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 14:53)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar 

Ben anlamadım siz sorumu soruyorsunuz kendi sorunuza mı cevap veriyorsunuz ?

Verdiğiniz örnek bir dosyayı yüklemek anladığım kadarıyla. Soruma Gelecek olursan önce kamera kullanarak resim çekmek sonra çektiğimiz resmi veri tabanına kaydetmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerek .
Sizin örnekte seçilen nesneyi yüklemek için kullanılıyor.
(24-12-2020, Saat: 15:05)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 14:57)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben anlamadım siz sorumu soruyorsunuz kendi sorunuza mı cevap veriyorsunuz ?

Verdiğiniz örnek bir dosyayı yüklemek anladığım kadarıyla. Soruma Gelecek olursan önce kamera kullanarak resim çekmek sonra çektiğimiz resmi veri tabanına kaydetmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerek .

Hocam şu an bende unigui yüklü değil onun için kontrol edemiyorum ama zamanında yapığım kod onun için gönderdim. Mobilde resim yükleme istediğinizde nerden diye soruyor ve kamera seçerseniz kamera açılıyor.

https://www.programmersought.com/article/63795020742/
(24-12-2020, Saat: 15:05)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 14:57)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben anlamadım siz sorumu soruyorsunuz kendi sorunuza mı cevap veriyorsunuz ?

Merhaba,
Sorunuzu cevabı ...........\FMSoft\Framework\uniGUI\Demos\Desktop  burada mevcut.

İyi çalışmalar.
(24-12-2020, Saat: 21:39)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 15:05)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Verdiğiniz örnek bir dosyayı yüklemek anladığım kadarıyla. Soruma Gelecek olursan önce kamera kullanarak resim çekmek sonra çektiğimiz resmi veri tabanına kaydetmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerek .

Merhaba,
Sorunuzu cevabı ...........\FMSoft\Framework\uniGUI\Demos\Desktop  burada mevcut.

İyi çalışmalar.
demolardan hangisi Acaba kamera kullanan bir companeti içermektedir.
(30-12-2020, Saat: 08:14)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2020, Saat: 21:39)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

İyi çalışmalar.
demolardan hangisi Acaba kamera kullanan bir companeti içermektedir.

Demo Nasıl Açılır.
http://www.unigui.com/resources/running-demos

Mobil Demosu
http://prime.fmsoft.net/demo/touch/mdemo.dll/m

Desktop Demosu
http://prime.fmsoft.net/demo/desktop/mdemo.dll

Mobil ve Desktop da Mobil telefonunuzda "File Upload" yaptığınızda Kamera açmak isteyecek veya siz Kamera seçeneği ile fotoğraf çekip yükleye bilirsiniz. Size gönderdiğim örnekleri telefonunuzdan deneyin.
Upload & Download -> File Upload -> Upload -> Browser -> Kamera
(30-12-2020, Saat: 09:39)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2020, Saat: 08:14)ibrahim.aydin@perga.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: demolardan hangisi Acaba kamera kullanan bir companeti içermektedir.

Demo Nasıl Açılır.
http://www.unigui.com/resources/running-demos

Mobil Demosu
http://prime.fmsoft.net/demo/touch/mdemo.dll/m

Desktop Demosu
http://prime.fmsoft.net/demo/desktop/mdemo.dll

Mobil ve Desktop da Mobil telefonunuzda "File Upload" yaptığınızda Kamera açmak isteyecek veya siz Kamera seçeneği ile fotoğraf çekip yükleye bilirsiniz. Size gönderdiğim örnekleri telefonunuzdan deneyin.
Upload & Download -> File Upload -> Upload -> Browser -> Kamera

merhabalar Bilgi için çok teşekkur ederim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  UniGui Mobil ikurt07 4 1.889 01-11-2024, Saat: 22:11
Son Yorum: ikurt07
  Delphide basit bir uygulama ile ilgili sorum var smyrnaaa 2 1.673 18-03-2023, Saat: 16:03
Son Yorum: enigma
  UNİ GUİ MOBIL CAMERA KULLANARAK BARKOD OKUTMA ibrahim.aydin@perga.com.tr 3 2.702 11-10-2021, Saat: 15:01
Son Yorum: bydelphi
  Lokalde çalışan uygulama serverde hata veriyor apachi2006 7 3.900 27-09-2021, Saat: 21:46
Son Yorum: apachi2006
  uni Gui mobil de telefon geri tuşu Kullanma ibrahim.aydin@perga.com.tr 1 1.798 26-01-2021, Saat: 10:21
Son Yorum: ibrahim.aydin@perga.com.tr

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi