Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FMX Ram Kullanım problemi
@tabikisura10 SetProcessWorkingSetSize olayını anlamadım?

@mrmarman hocam mpress'de hangi parametrelerle sıkıştırma yapıyorsunuz?
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

@mcuyan 

mpress için kullandığım parametre  -b (backup) (BAK dosya oluşturma)

Konuyla ilgilenenler için kullanılabilen parametreler aşağıdaki gibi

MPRESS v2.19 - Usage: mpress [-options] <file name> [-options]
Options:
       -i      ignore compression result
       -q      be quiet
       -b      create backup file
       -x      do not manage exceptions (64 bit PE32+)
       -S      do not patch strong name signature (.NET)
       -u      do not remove unsupported architectures (mac os x - ub)
       -h      more help
       -m      force to use LZMAT
       -r      do not compress resources
       -s      search the best LZMA parameters (very slow, better result)
       -L      short license
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
anladım @mrmarman hocam. yani artı olarak çok bi özellik yok. ben direk sürükle bırak ile sıkıştırma yapıyorum.

@mustafaozpinar hocam sıkıştırma ile bellek kullanımının bir ilgili yok demişsiniz. Fakat bunu daha önceden de açıklamışlardı arkadaşlar.

Delphi 10x de yazılmış bir 30mb lık bir uygulama ram da anca 30-40 mb lık yer kaplıyor. Fakat sıkıştırma yapıp fiziksel olarak 5-6mb a düşürdüğünzüzde bu bellek kullanımı 50-60mb lara kadar yükseliyor.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

@mcuyan Evet aynen, peCompact vb gibi çok detaylı özellikleri yok. Bu sadece freeware olduğundan kullanıyorum. Bir de EXE'leri yerel olarak imzalıyorum ki virüs false-positive uyarısı ile uğraşmayayım. ( tabii yerelde sertifika root'a yüklü olmalı, kurumumda çalışan yerlerde yükledim )

Bellek kullanımında da her çalışmada process oluşurken bir defalık 30-40 mb yer kaplıyor, sonra process'in çalışırken kendi ürettiği içerik vb. ile bunun üzerine çoğalıp azalıyor.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(17-01-2021, Saat: 18:35)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mcuyan Evet aynen, peCompact vb gibi çok detaylı özellikleri yok. Bu sadece freeware olduğundan kullanıyorum. Bir de EXE'leri yerel olarak imzalıyorum ki virüs false-positive uyarısı ile uğraşmayayım. ( tabii yerelde sertifika root'a yüklü olmalı, kurumumda çalışan yerlerde yükledim )

Bellek kullanımında da her çalışmada process oluşurken bir defalık 30-40 mb yer kaplıyor, sonra process'in çalışırken kendi ürettiği içerik vb. ile bunun üzerine çoğalıp azalıyor.

Bu yerel sertifikayı setup ile uygulamayla beraber her pc ye kurulumu verimli olur mu?
Bence faydası büyük olur.

rdyvhnxtftyhntydsrr7.png
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Decimal Ayraç problemi ARM 3 430 27-06-2026, Saat: 17:12
Son Yorum: mcuyan
  ComPort komponenti problemi. enigma 3 442 17-03-2026, Saat: 18:38
Son Yorum: enigma
  Delphi SLL kullanım sorunu Bay_Y 12 2.195 22-12-2025, Saat: 18:11
Son Yorum: Bay_Y
  Delphi 13 Bellek Kullanım Sorununun Çözümü RAD Coder 4 1.195 16-09-2025, Saat: 07:06
Son Yorum: enigma
  Nesnelerde değişiklik yapıldığında erişim problemi nehirnnn 2 790 14-08-2024, Saat: 11:19
Son Yorum: shooterman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi