Trendyol entegrasyonu yapmak için trendyol ile iletişime geçip test mağazası açtırdım. Api dökümanlarında yer alan ürün ekleme işlemi yaparken "Business exception occurred basic.authorization.failed " hatası alıyorum. Kullanıcı bilgilerini girmem rağmen sürekli bu hatayı alıyorum. Trendyol'da ilgili kişilere e-mail attım ama geri dönüş sağlamadılar. Daha önce trendyol entegrasyonu yapan birleri bu konu hakkında yardımcı olabilirmi? Basic Auth bilgilerin hangi bilgiler yer almalı? Ekran altınları ekteki gibidir. Yardımlarınız şimdiden teşşekür ederim.
Hocam onu biliyorum sıkıntı username ve pasword alanlarına ne yazılacağı ile iligli. Satıcı Id bilgirilerini yazıyorum "basic.authorization.failed" hatası alıyorum, Test posrtala girerken e-mail ve şifremi yazıyorum yine "basic.authorization.failed" hatası alıyorum. Verdikleri dökümandaki gibi bilgileri giriyotum yine "basic.authorization.failed". Bu bölüme hangi bilgileri nasıl bir şekilde yazılacağı ile ilgili bir bilgi bulamıyorum. Sorunum aslında bu.
hatırladığım kadarı ile trendyol partner sayfasından basic de kullanacağın api kullanıcı ve şifreyi aldığın bir yer olması lazım ben de satıcı sayfası olmadığı için tam tarif edemiyorum ama partner sayfasından api bilgilerini aldık diye hatırlıyorum
Şunda test portalına bile giriş yapamıyorum ip adresim değiştiği için. Trendyol'u aradım size yardımcı olabilmemiz için illa gerçek ortamda satıcı olarak işyeri açmam ve vergi numaramı göndermem gerekiyormuş. Ben sadece entegrasyon yapmak istiyorum. Siz trendyol yemek için bu aşmaları yapmışmıydınız?
(11-05-2022, Saat: 13:24)glagher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şunda test portalına bile giriş yapamıyorum ip adresim değiştiği için. Trendyol'u aradım size yardımcı olabilmemiz için illa gerçek ortamda satıcı olarak işyeri açmam ve vergi numaramı göndermem gerekiyormuş. Ben sadece entegrasyon yapmak istiyorum. Siz trendyol yemek için bu aşmaları yapmışmıydınız?
Test ortamı panel bilgilerini vermeleri gerekli biz almıştık.
Yalnızım ama bir kente yürüyen ordu gibiyim, edebiyattan kaçınmalıyım..