Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakanlıktan Bitki Koruma Ürünleri Stok Bilgisi Alınması
(20-06-2022, Saat: 11:59)varyemez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Henüz denemek nasip olmadı ama ,  C# daki servis adresinde   /Token  yazılmış  büyük harf.   onu da deneyin..   akşamları bakabiliyorum ancak..

Onu da denedim.
Sonuç değişmiyor.
Begin : = end / 2;
C# ile olan demoyu da kurup derledim fakat yine aynı sonuç geliyor unsupported grant_type. En temizi bu servisi yazan ekibi bulup onlara sormak lazım. Çünkü üstünden çok yıllar geçmiş, ne değişiklikler geçirdi allah bilir..
(21-06-2022, Saat: 11:08)varyemez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: C# ile olan demoyu da kurup derledim  fakat yine aynı sonuç geliyor  unsupported grant_type.   En temizi bu servisi yazan ekibi bulup onlara sormak lazım. Çünkü üstünden çok yıllar geçmiş, ne değişiklikler geçirdi allah bilir..

Merhabalar,

En büyük sorun bu. Devlet kurumları bir şekilde bir firma ile yazılımı üretiyorlar(!) sonrasında
destek veya cevap alabileceğiniz hiç kimseyi bulamazsınız. Kurumu ararsınız yazılımcı firmaya yönlendirirler
yazılımcı firma sanki üst düzey gizli bilgi gibi davranıp yardımcı olmazlar.

Ama hazırlanan yazılımı herkes kullansın derler. Mecbur tuttarlar. Ne bir döküman, ne bir bilgiye asla ulaşamasınız.
Bir yerde bir kod parçası görüp aylarca çözmek için zaman harcarsınız.

Umarım bu sefer yanılırım.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Malesef yanılmadın kardeşim anlattıklarınla nerdeyse birebir aynısı oldu olaylar. Neyse ben hala fırsat buldukça çözmeye çalışıyorum sonuca ulaşabilirsem sizlerle paylaşırım emek veren uğraşan herkese teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
Ben de ulaşmaya çalışırım onlara . işim gereği, bakalım kimleri sokacaz araya....
Delphi nin REST debugger  ile token alabilidim sonunda ama copy component yapıp form üzerinde çalışmaya geçince iş değişiyor. Fiddler  i kurup sıkı bir izleme yapmak lazım.  C# da da demoyu çalıştırabildim.
(23-06-2022, Saat: 07:56)varyemez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi nin REST debugger  ile token alabilidim sonunda ama copy component yapıp form üzerinde çalışmaya geçince iş değişiyor. Fiddler  i kurup sıkı bir izleme yapmak lazım.  C# da da demoyu çalıştırabildim.

Merhabalar,

Bir çok kez denedim fakat sonuç yine olumsuz.
Yaptığınız ayarlar tam olarak nelerdir?

(23-06-2022, Saat: 08:36)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2022, Saat: 07:56)varyemez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi nin REST debugger  ile token alabilidim sonunda ama copy component yapıp form üzerinde çalışmaya geçince iş değişiyor. Fiddler  i kurup sıkı bir izleme yapmak lazım.  C# da da demoyu çalıştırabildim.

Merhabalar,

Yaptığınız ayarlar tam olarak nelerdir

Parametre tarafında  headerden  Content-Type = application/x-www-form-urlencoded     ve bir de yine header dan
body=grant_type=password&username=xxxxxx&Password=yyyyy    

connection ayarlarında da TLS 1.2  
(bunları yapmayı  C# demo örneğindeki kodlara bakarken akıl ettim , zaten C# demosu da çalıştı normal olarak)
yalnız  user/şifre hatalıysa  yine aynı hata geliyor..  Fiddler ile inceleyecem bakalım ne bulacaz altında.
(23-06-2022, Saat: 09:01)varyemez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2022, Saat: 08:36)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Yaptığınız ayarlar tam olarak nelerdir

Parametre tarafında  headerden  Content-Type = application/x-www-form-urlencoded     ve bir de yine header dan
body=grant_type=password&username=xxxxxx&Password=yyyyy    

connection ayarlarında da TLS 1.2  
(bunları yapmayı  C# demo örneğindeki kodlara bakarken akıl ettim , zaten C# demosu da çalıştı normal olarak)
yalnız  user/şifre hatalıysa  yine aynı hata geliyor..  Fiddler ile inceleyecem bakalım ne bulacaz altında.

Merhabalar,

Encode ettiği için işlem yapılamıyormuş.
Şuan bu şekilde bende Token alabildim.

Merhabalar,

api/main/getCountryList

Almak istediğimde Resttools işlem yapamadım.

Online test ile işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Merhaba,
Delphi tarafından nasıl yapılacağını da ben yazayım. (birazdan)  Shy
Begin : = end / 2;

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Listview Aktif Kaydın bilgisi m_ekici 1 546 22-11-2024, Saat: 17:36
Son Yorum: m_ekici
Question Uygulama güvenliği - USB Dongle koruma ve diğerleri engerex 46 40.375 19-09-2024, Saat: 16:02
Son Yorum: cinarbil
  Aktif olan tarayıcıdan URL bilgisi almak eraendless 7 1.953 15-09-2023, Saat: 08:36
Son Yorum: eraendless
  Stringgrid Hücre Bilgisi Alma oguzk06 5 2.078 03-05-2023, Saat: 19:39
Son Yorum: oguzk06
  Stok Karlılık Raporu (NETSIS) OZCANK 2 2.216 14-04-2023, Saat: 14:25
Son Yorum: OZCANK

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi