Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
REST API Post ile Token Alma
Photo 
Merhabalar , 
Bir pazaryeri ile entegrasyon yapmaya çalışıyorum postman ile token ı alabilirken Rest Debugger ile alamıyorum 

bu postman ile aldığım token 
ekran2.jpg

ama sorun şu Rest Debugger de body ye yazdığım kısmı tanımıyor 
ekran1.jpg

bu custom body alanını doldurum form tipinide belirtiyorum ama gran_type tipi ulaşmıyor
Custom body kısmındaki ikinci satırda scope:merchantgatewayapi burada scope: dan sonra boşluk farkı var. Burayı kontrol edip tekrar deneyebilirsiniz.
Zaten sorgunuz bir şekilde karşıya ulaşıyor ve 200 ok ile geri geliyor. Fakat giden body kısmında hata veriyor.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
Merhaba ,
POSTMAN de ki gönderim şekline göre sizin iletişim deseni JSON değil , POST form parameters şeklinde göndermelisiniz yani REST DEBUGGER da sizin BODY yapıştırdığınız sekmeye değil hemen yanındaki PARAMETERS sekmesine geçip add tuşuyla GET/POST türünde parametreleri isim ve değer (name / value) şeklinde ekleyebilirsiniz.
örn: name = grand_type , value = client_credentials gibi..
(26-09-2022, Saat: 16:06)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Custom body kısmındaki ikinci satırda scope:merchantgatewayapi burada scope: dan sonra boşluk farkı var. Burayı kontrol edip tekrar deneyebilirsiniz.
Zaten sorgunuz bir şekilde karşıya ulaşıyor ve 200 ok ile geri geliyor. Fakat giden body kısmında hata veriyor.

teşekkürler cevabınız için ama boşlukları kaldırınca da aynı hatayı alıyorum body içeriği gitmiyor 

ekran3.jpg

(26-09-2022, Saat: 17:07)vkamadan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba ,
POSTMAN de ki gönderim şekline göre sizin iletişim deseni JSON değil , POST form parameters şeklinde göndermelisiniz yani REST DEBUGGER da sizin BODY yapıştırdığınız sekmeye değil hemen yanındaki PARAMETERS sekmesine geçip add tuşuyla GET/POST türünde parametreleri isim ve değer (name / value) şeklinde ekleyebilirsiniz.
örn: name = grand_type  ,  value = client_credentials  gibi..

teşekkürler cevabınız için parametre ile gönderince de kabul etmedi malesef

ekran4.jpg
Delphi 11 den kaynaklanıyormus 11.2 ile parametre olarak eklediğimde sorun çözüldü 
@RAD Coder hocama yardımlarından dolayı teşekkür ederim 

ekran8.jpg

ekran9.jpg

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HTTPClient mı REST bileşenleri mi? rmzgenius 5 220 01-06-2026, Saat: 09:58
Son Yorum: rmzgenius
  Rest Request Parametre Ekleme m_ekici 9 518 09-02-2026, Saat: 00:33
Son Yorum: m_ekici
  Rest servis api uygulaması yapma tuna 13 1.445 17-10-2025, Saat: 18:40
Son Yorum: tuna
  TMS Web Core- REST İşlemlerini Nasıl Yapabilirim? kajmerantime 0 447 13-06-2025, Saat: 14:07
Son Yorum: kajmerantime
  Rest Server Hata m_ekici 2 750 09-03-2025, Saat: 13:32
Son Yorum: m_ekici

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi