Yorumları: 1.499
Konuları: 83
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 12.314
Üstad
Mac OS'e IDE'yi nasıl kurdunuz ? Kurulabildiğini bilmiyordum açıkçası.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Yorumları: 250
Konuları: 43
Rep Puanı: 1.131
Programcı
İyi akşamlar. Konu güncel arkadaşlar. Son sürüm Tokyo Starter indirip kurdum yine aynı durum. Bu .bpl neden hata veriyor çözemedim bitürlü.
Yorumları: 1.499
Konuları: 83
Rep Puanı: 12.314
Üstad
(17-03-2017, Saat: 17:08)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (17-03-2017, Saat: 10:28)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mac OS'e IDE'yi nasıl kurdunuz ? Kurulabildiğini bilmiyordum açıkçası.
Merhaba. Linux ve Mac ortamında çalışan wine (Wine Is Not an Emulator) isimli bir ücretsiz yazılım var. Bu yazılımla windows program ve oyunlarını çalıştırmak mümkün. Ben önceleri Linux ortamında Adobe Photoshop ve Internet Download Manager yazılımları için kullanıyordum. Bikaç aydır normal pc macos kurmağı araştırıp kurulumunu ve olası sorunları çözmüştüm. Şu an memnunum. Bir ara delphi alternativi oalrak Lazarus kurdum pek haz etmedim gereksiz sorunlar veriyordu kaldırdım. Bikaç gündür wine üzerinden Delphi çalıştırmağı deniyorum. Bu .bpl dosyaları sorun çıkarıyor. Delphi7 sorunsuz kurmuştum geçen yıl Linux ortmında gayet iyi çalışıyordu. Son sürüm için testler yapıyorum.
"Mac ortamında Delphi çalıştırmak" dediğiniz için native ortama kurduğunuzu düşünmüştük. Emülatör ortamlarına elbette kurulabilir.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Yorumları: 859
Konuları: 9
Rep Puanı: 1.774
Programcı
direk mac de çalışsa delphi çok iyi olurdu windows işimiz azalırdı