Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobil Uygulama Geliştirme Kitabımız (Yeni)
(17-09-2025, Saat: 11:35)Mr.X Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-09-2025, Saat: 11:13)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk baskıda da harici bir bileşen yoktu diye hatırlıyorum.

Özür dilerim eksik cümle ile izah etmeye çalışmışım. Görsel eğitime istinaden bir ironi yapmak istemiştim  Angel Smile

Estağfurullah, özürlük bir durum yok.
Mobil uygulama kitabı için söz veremiyorum. Kararsızım. Ücretsiz bileşenler ile gerçekten çok kolay ve çok hızlı sonuç elde edebiliyoruz. 
Daha esnek tasarımlar yapabiliyoruz. 
Standart bileşenler biraz daha fazla işçilik istiyor, tasarım tarafında da ek zaman kaybı oluyor. 
Bakalım, belki de karma olabilir.
DelphiCan'dır!
En kısa zamanda çıkması ümidiyle kolaylıklar diliyorum.
2 senedir Delphi FMX geliştirici olarak çalışıyorum. Böyle bir gelişmeye aşırı sevindim. Şimdiden teşekkür ederiz. Kolay gelsin!
(24-09-2025, Saat: 10:01)kajmerantime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 senedir Delphi FMX geliştirici olarak çalışıyorum. Böyle bir gelişmeye aşırı sevindim. Şimdiden teşekkür ederiz. Kolay gelsin!

Bu muazzam teknolojiyi bizden sonra da sürdürebilecek sizin gibi gençleri görmek beni de oldukça mutlu ediyor. 
Kitabın ilk baskısı yoksa dijital sürümünü hediye edebiliriz (Özelden bildirebilirsiniz).
DelphiCan'dır!
Merhaba
Bu alanda çaba gösterip çalışman çok güzel.
Başarılar dilerim.
Yeni bir Delphi buluşması olmasını isterdim. Maalesef sanırım önceki etkinlikte yoktunuz ve sizinle tanışamadım.
Orange Ui üzerinemi ikinci kitapta ? Şuan gördüğüm kadarı ile orange ui destek yok. download linkleride çalışmıyor. Bence bu detayı dikkate alanızda fayda var.
(27-09-2025, Saat: 12:05)gbg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Bu alanda çaba gösterip çalışman çok güzel.
Başarılar dilerim.
Yeni bir Delphi buluşması olmasını isterdim. Maalesef sanırım önceki etkinlikte yoktunuz ve sizinle tanışamadım.

Merhaba, 
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 
Muhtemelen bir sonraki buluşmada olurum.

(28-09-2025, Saat: 17:33)nurah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orange Ui  üzerinemi  ikinci kitapta ?  Şuan  gördüğüm kadarı ile  orange ui  destek yok. download linkleride çalışmıyor. Bence bu detayı dikkate alanızda  fayda var.

Bunu değerlendireceğim.
DelphiCan'dır!
MErhaba hocam hayırlı olsun.
Thread ,Web Service, Windows Service konularında detaylı yer vermenizi ümit ederizSmile
Teşekkür ederim @serdar
Modern Thread yöntemleri ve web servis (REST) olmazsa olmaz.
Windows servis için söz veremiyorum.
DelphiCan'dır!
Şimdiden elinize emeklerinize sağlık Fesih Bey. Heyecanla ve dört gözle bekliyoruz.
Yalnız forumda "Yeni Delphi Kitapları" başlığı altında 2 farklı kitap varmış gibi bir izlenim oluştu. Birinci başlıkta önceki kitabın düzeltilmiş ikinci baskısı yazıyor.
İkincisinde de "Tek Kodla, Hızlı IOS ve ANDROID Uygulama Geliştirmek" yazıyor. Yani sıfırdan bir kitap mı yazılıyor yoksa öncekinin güncellenmiş hali mi çıkacak?
Yoksa ikisini birden mi bekleyelim Smile Tadından yenmez.
Tekrar emeklerinize sağlık.
Firebird Ekipler Amiri. Dmitry Kouzmenko ve Dmitry Yemanov ile çalışmış , Eski IBSurgeon personeli, Kıdemli Firebird Kurtarma Uzmanı, Firebird Foundation bağışçısı...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi