24-09-2016, Saat: 10:46
(Son Düzenleme: 31-10-2018, Saat: 10:28, Düzenleyen: TescilsizUzman.)
Merhaba,
FireMonkey'in geleceği ve neler yapabileceği konusunda az da olsa tereddütü olanlar için bir uygulama örneği paylaşmak istiyorum.
Kore'de İtfaiye, Ambulans ve Acil Yardım hizmetlerinin sunulduğu merkezde arayan kişinin numara (Baz Sinyali) veya cihazı (GPS) üzerinden elde edilen konumu anında Monitör üzerindeki harita üzerine ve sevk edilecek ilgili ekibin ekranına da yansıtılmaktadır.
Kore Ulusal Acil Durum Yönetim Ajansı Uygulamsı - 119, FireMonkey ve sahip olduğu Yeni Nesil Teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş.
Uygulamanın genel özellikleri
Uygulamanın Çalışma Prensibi
Kaynak: c2design5sh
FireMonkey'in geleceği ve neler yapabileceği konusunda az da olsa tereddütü olanlar için bir uygulama örneği paylaşmak istiyorum.
Kore'de İtfaiye, Ambulans ve Acil Yardım hizmetlerinin sunulduğu merkezde arayan kişinin numara (Baz Sinyali) veya cihazı (GPS) üzerinden elde edilen konumu anında Monitör üzerindeki harita üzerine ve sevk edilecek ilgili ekibin ekranına da yansıtılmaktadır.
Kore Ulusal Acil Durum Yönetim Ajansı Uygulamsı - 119, FireMonkey ve sahip olduğu Yeni Nesil Teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş.
Uygulamanın genel özellikleri
- MySQL veri tabanı
- Monitör Alarm Uygulaması (FireMonkey Windows)
- Raporlama bileşeni FastReport
- FireMonkey App Tethering (uygulamalar arası veri iletişimi) Teknolojisi ile yazdırma sunucusuna mobil uygulamadan da çıktı gönderilebilmesi
- Android Platform Uygulamsı (Tablet)
- Ekran yönetimi için RS-232 Seri iletişim protokollerinin kullanılması
Uygulamanın Çalışma Prensibi
Kaynak: c2design5sh
DelphiCan'dır!