Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AppleStore Uygulama Yayımlama (Prepare for Submission)
Merhaba Arkadaşlar

IOS uygulama geliştirdim, Sertifikaiprovision vs işlemlerini yaptım. IOS simulator ve Fiziksel IOS cihazımda uygulamamı çalıştırıyorum.

Sonrasında AppStore'a ApplicationLoader yardımı ile attım. Fakat yaklaşık 15 gündür bu şekilde bekliyor.. Acaba birşey yanlışmı yapıyorum.. Yoksa süreç bu kadar uzun mu?

Ek Dosyalar Resimler

// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Merhaba,
Ekran alıntısı net görünmüyor. Sanırım uygulama durumu Prepare for Submission olarak görünüyor.
Bu durum, uygulamanın halen taslak aşamasında olduğunu gösterir. Uygulamanın inceleme ve onay sürecine girmesi için Waiting for Review durumuna geçmesi gerekiyor.
Yani anlayacağınız uygulamanızı henüz incelemeye göndermemişsiniz. Smile
Muhtemelen doldurulması zorunlu bir veya birkaç alan henüz doldurulmamış.
Gerekli olan bilgileri istenilen alanlara girdikten sonra Save butonu aktifleşir. İşlemi kaydettikten sonra ise Submit for Review butonu aktifleşir. Bu butona tıklayıp, uygulamayı inceleme ve onay sürecine gönderebilirsiniz.
Şu kitap hayırlısıyla bir çıksaydı; eminim bu tip soru ve sorunlar azalacaktır. Kitapta uygulamayı Apple Store ve Google Play'a gönderme işlem adımları, gerekli olan tüm alanlar ve süreçler detaylı olarak anlatılmıştır.
DelphiCan'dır!
Hocam walla sizden daha çok bekliyoruz..
Evet aynen prepare for sub. yazıyor..
Bu cevap iyi oldu.. Bakayım neyi eksik doldurduğumu..

(09-01-2019, Saat: 20:30)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam walla sizden daha çok bekliyoruz..
Evet aynen prepare for sub. yazıyor..
Bu cevap iyi oldu.. Bakayım neyi eksik doldurduğumu..

Submit for Preview butonu aktif ise doğrudan bu butonu tıklamanız yeterli olacaktır.
DelphiCan'dır!
Evet Aktif fakat Basınca hata veriyor. IPad Pro 2.rd screenshot eklememi istiyor. Fakat Simulator de Uygulamam direk kapanıyor. Sanırım Barkod okutma uygulaması olarak kullandığım Zbar'dan kaynaklanıyor.

(09-01-2019, Saat: 20:59)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet Aktif fakat Basınca hata veriyor. IPad Pro 2.rd screenshot eklememi istiyor. Fakat Simulator de Uygulamam direk kapanıyor. Sanırım Barkod okutma uygulaması olarak kullandığım Zbar'dan kaynaklanıyor.

Bence asıl sorun, barkod okutmak için gerekli olan donanımsal özelliklerin simulatorde olmamasından kaynaklanıyor. Örneğin, kamera.  Wink
Gerçek bir cihazda test ederseniz, eminim bu sözde sorun ortaya çıkmayacaktır.
Uygulama iPad üzerinde çalışmayacak ise uygulama ayarlarında Device family alanından yalnızca iPhone'u seçerek, itunes'un bu dayatmasından (ekran alıntı zorunluluğu) kurtulabilirsiniz.
DelphiCan'dır!
Hocam Device Family'i nereden değiştiriyoruz? Ben bulamadım..

Delphi->Project ->Deployment->Version Info dan değiştiriyoruz değil mi hocam..

(09-01-2019, Saat: 21:10)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Device Family'i nereden değiştiriyoruz? Ben bulamadım..

Delphi->Project ->Deployment->Version Info dan değiştiriyoruz değil mi hocam..

Evet, UIDeviceFamily alanında bulunuyor.
DelphiCan'dır!
Peki onu değiştirdikten sonra, Apple Dev. Evraknındaki uygulama'yı silip yeniden'mi oluşturmak gerekiyor?

Yoksa Otomatik IPad ler kayboluyor mu?

Bu arada, Gerekli olan açıklamaları Türkçe yazailirmiyiz? yoksa Ingilizce mi açıklama yapmak zorundayız..

(09-01-2019, Saat: 21:42)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki onu değiştirdikten sonra, Apple Dev. Evraknındaki uygulama'yı silip yeniden'mi oluşturmak gerekiyor?

Yoksa Otomatik IPad ler kayboluyor mu?

Bu arada, Gerekli olan açıklamaları Türkçe yazailirmiyiz? yoksa Ingilizce mi açıklama yapmak zorundayız..

Uygulama içeriği veya meta bilgisi (info.plist, entitlement.list vb.) değiştiği zaman uygulamayı yeniden göndermelisiniz. Bu nedenle yeniden derleyip gönderin.
iTunes üzerinde iPad ile ilgili alanlar kalkmaz, yalnızca o alanlara zorunlu veri girişi olmaz.
Uygulama ayarlarında language alanını tr yaptıktan sonra 
iTunes üzerindeki tüm alanları Türkçe doldurabilirsiniz.
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Android Uygulama İkonu ARM 2 400 11-11-2025, Saat: 12:15
Son Yorum: ARM
  Apple Store'a Uygulama Yükleyebilen Arkadaşlarla Yardımlaşma... Jakarta2 23 3.982 04-10-2025, Saat: 16:51
Son Yorum: tavsanlili
  google play ve apple storede ücretli uygulama yayınlamak barissagir 4 820 15-09-2025, Saat: 15:03
Son Yorum: barissagir
  Uygulama üzerinden Wifi Bağlanma ? nurah 4 1.043 28-08-2025, Saat: 10:50
Son Yorum: nurah
  IOS Uygulama Yayınlama Sorunu emrahozten 2 714 11-06-2025, Saat: 21:00
Son Yorum: hakan_cng

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi