Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dbgrid icerisinda combobox kullanma
#1
Merhaba arkadaslar,
Dbgrid icinde combox kullanimi hakkinda yardimci olabilirmisiniz.
Cevapla
#2
(10-09-2019, Saat: 10:40)TheEAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaslar,
Dbgrid icinde combox kullanimi hakkinda yardimci olabilirmisiniz.

Merhabalar,

https://stackoverflow.com/questions/1661...al-dbcombo
http://www.delphipages.com/forum/showthr...p?t=208202
https://www.thoughtco.com/place-dblookup...id-4077834
https://delphitutor.blogspot.com/2013/04...dalam.html

veya


DBGrid > Columns > PickList 'de işinize yarayabilir. Tabiki kullanım amacınıza bağlı olarak.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#3
Ustad tesekkurler.
Cevapla
#4
ayni mantikla grid icerisinde datetimepicker vs. katabilirmiyiz.
Cevapla
#5
(19-09-2019, Saat: 10:52)TheEAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayni mantikla grid icerisinde datetimepicker vs. katabilirmiyiz.

Merhabalar,

Yukarıda ki örneklerden yola çıkarak ComboBox yerine DateTimePicker kullanabilirsiniz. Idea

http://trysavecode.blogspot.com/2010/02/...bgrid.html
https://www.google.com.tr/search?source=...CAU&uact=5

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#6
evet tesekkurler, kullandim, guzelde oldu Smile
Cevapla
#7
Merhaba devexpress firmasının cxgridi var onu kullanabılırsınız
Cevapla
#8
Tesekkurler.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DBgrid sadece ekrandaki görüntüler info@guzelceker.com 2 356 29-06-2020, Saat: 17:47
Son Yorum: info@guzelceker.com
  Edit Kontrol DatePicker gibi Kullanma 3ddark 6 609 27-06-2020, Saat: 13:39
Son Yorum: mrmarman
  DbGrid To Excel & DataSet To Excel yhackup 18 6.473 26-05-2020, Saat: 21:12
Son Yorum: onur balkan
  ComboBox da Veri Listelemek OZCANK 15 2.008 25-04-2020, Saat: 09:01
Son Yorum: OZCANK
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 939 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi