Ne yaptımsa olmadı. Öncelikle DeveloperXE7 arkadaşımıza ilgisinden dolayı taşekkür ederim. Gerçek cihazda bu sertifika ayarları yüzünden uygulamayı çalıştıramadım. Adım adım tüm certificaları oluşturdum ancak aşağıdaki hataları gideremedim
|
Ios cihazda uygulama çalıştırma (Çözüldü)
|
|
Ne yaptımsa olmadı. Öncelikle DeveloperXE7 arkadaşımıza ilgisinden dolayı taşekkür ederim. Gerçek cihazda bu sertifika ayarları yüzünden uygulamayı çalıştıramadım. Adım adım tüm certificaları oluşturdum ancak aşağıdaki hataları gideremedim
13-12-2016, Saat: 11:19
(Son Düzenleme: 13-12-2016, Saat: 11:20, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
Merhaba,
Hataya bakılırsa; Project > Options > Version Info penceresinde package alanında kullanmış olduğunuz uygulama adı ile Apple Store'a kayıt yaptığınız uygulama adının (Identifiers > AppIDs) eşleşmemesinden kaynaklanıyor. Identifiers > AppIDs saydfasında; Bundle ID alanına, uygulamanızın adını kontrol edin. Burada genellikle com.<FirmaAdı>.<Uygulama_Adı> şeklinde bir tanımlama yapılır. Örneğin, com.DelphiCan.nothesapla Bu alanda kullanmış olduğunuz uygulama adını, Project > Options > Version Info penceresinde package alanındaki ad ile aynı yapın.
DelphiCan'dır!
13-12-2016, Saat: 11:26
Teşekkürler dediğiniz gibi Bundle Id deki ismi yazınca düzeldi bu seferde çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı almaya başladım .
Unable to match bundle identifier "Netmobile" with AppID "com.netmobile" in provisioning profile "DistributionNetmobile
13-12-2016, Saat: 11:44
(13-12-2016, Saat: 11:26)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler dediğiniz gibi Bundle Id deki ismi yazınca düzeldi bu seferde çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı almaya başladım . Bu işlemden sonra (uygulama adı değiştiği için) iOS dağıtıcı/geliştirici sertifikasını yeniden oluşturmalısınız.
DelphiCan'dır!
13-12-2016, Saat: 12:17
(Son Düzenleme: 13-12-2016, Saat: 12:21, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
Sertifika yı yeni oluşturmama rağmen bu uyarıyı alıyorum.
13-12-2016, Saat: 13:42
(Son Düzenleme: 13-12-2016, Saat: 13:43, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
(13-12-2016, Saat: 12:17)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sertifika yı yeni oluşturmama rağmen bu uyarıyı alıyorum. Project > Options > Provisioning penceresinde Provision Profile ve Developer Certificate alanlarında herhangi bir profil seçmeyin. Her iki alanda Auto olacak şekilde seçim yaparak test edin. Uygulamanız muhtemelen eski provizyonları görüyordur. Auto seçeneği, Mac OS X Bilgisayarınızdaki tüm provizyon profillerini ve sertifikalarını kontrol eder ve uygulamanız ile uyumlu olan bir profili otomatik olarak seçer.
DelphiCan'dır!
13-12-2016, Saat: 15:25
Bu seferde aşağıdaki hatayı alıyorum.
[PAClient Error] Error: E0004 File does not exist: /Users/hasanyildiz/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles/...mobileprovision XCODE deki tüm provision ları sildim yeniden certifica oluşturdum xcode üzerinde cihazda provision ları görüyorum.
13-12-2016, Saat: 16:19
(Son Düzenleme: 13-12-2016, Saat: 16:19, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
(13-12-2016, Saat: 15:25)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu seferde aşağıdaki hatayı alıyorum. 1- XCode üzerinden XCode > Preferences penceresinden, Accounts sekmesini açarak View Details kısmından, kullanmadığınız Provisioning Profiles'ları silin. 2- Mac OS X bilgisayarınızda, /Users/hasanyildiz/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles/ klasöründe yer alan tüm provizyon dosyalarını (<ProfilKimlikDosyaAdı>.mobileprovision) da silin. 3- XCode üzerinden XCode > Preferences penceresinden, Accounts sekmesi > View Details kısmından "Download All Profiles" butonuna tıklayarak, yeni provizyonları senkronize edin.
DelphiCan'dır!
19-12-2016, Saat: 10:00
Malesef dediklerinizi yaptım ama bir türlü çalıştıramadım
06-01-2017, Saat: 10:33
(06-01-2017, Saat: 10:09)hassur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uygulamayı cihazda hala çalıştıramadım aşağıdaki hatayı alıyorum. Anahtar Zinciri Erişiminden sertifikalarınızın ekran görüntüsünü (sertifika Ad ve key'lerini karalayın) paylaşabilir misiniz? Anladığım kadarıyla aynı üyelik kimliği ile iki farklı sertifika alınmış. İlk almış olduğunuz sertifikanın geçerlilik süresi bitmiş. Lokalde yer alan sertifika muhtemelen geçerlilik süresi biten, diğer sertifika ise (Library) geçerli olan ve lokaldeki sertifika ile eşleşmeyen sertifikanızdır.
Delphi Can'dır!
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Çözüldü _ Delphi Community Edition SDK ayarları hatası | cinarbil | 1 | 485 |
12-03-2026, Saat: 10:25 Son Yorum: damert6 |
|
| Webbrowser Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] | codder71 | 7 | 416 |
10-02-2026, Saat: 17:04 Son Yorum: codder71 |
|
| Android Uygulama İkonu | ARM | 2 | 400 |
11-11-2025, Saat: 12:15 Son Yorum: ARM |
|
| Apple Store'a Uygulama Yükleyebilen Arkadaşlarla Yardımlaşma... | Jakarta2 | 23 | 3.980 |
04-10-2025, Saat: 16:51 Son Yorum: tavsanlili |
|
| google play ve apple storede ücretli uygulama yayınlamak | barissagir | 4 | 818 |
15-09-2025, Saat: 15:03 Son Yorum: barissagir |
|