Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SELECT a FROM (1, 2, 3)
#1
SELECT a FROM (1, 2, 3) t

firebird de nasıl yapılır
Cevapla
#2
Sizinkinden anlamadım ama ardışık sıralı bir liste mi oluşturmak istediniz ?

Örneğin : aşağıdaki şekilde bir tablo mu ?

SELECT t.a
FROM (VALUES(0),(1),(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8),(9)) t(a)
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla
#3
(03-06-2020, Saat: 21:21)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizinkinden anlamadım ama ardışık sıralı bir liste mi oluşturmak istediniz ?

Örneğin : aşağıdaki şekilde bir tablo mu ?

SELECT t.a
FROM (VALUES(0),(1),(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8),(9)) t(a)

evet aynen istediğim şey bu fakat, 
şöyle bir hata dönüyor:

Invalid token.
Dynamic SQL Error.
SQL error code = -104.
Token unknown - line 2, column 7.
VALUES.
Cevapla
#4
MSSQL ile örnek bu, Firebird için şu linki referans göstereyim incelersiniz.

with recursive n as (
     select 1 as n
     from rdb$database
     union all
     select n.n + 1
     from n
     where n < 100
    )
select n.n
from n;
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla
#5
(03-06-2020, Saat: 21:36)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MSSQL ile örnek bu, Firebird için şu linki referans göstereyim incelersiniz.

with recursive n as (
     select 1 as n
     from rdb$database
     union all
     select n.n + 1
     from n
     where n < 100
    )
select n.n
from n;

Çok teşekkür ederim alakanız için 
aradığım çözümü bulmuşsunuz 
iyi akşamlar
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Firebird ile aynı server içindeki iki ayrı database deki tablolar arasında select serkansirin001@gmail.com 6 1.437 03-09-2019, Saat: 01:05
Son Yorum: mcuyan
  FB Sp içinde Select mcuyan 28 5.598 01-03-2019, Saat: 15:47
Son Yorum: Kuri_YJ
  Select bolumunde parametre kullanmak klavye 15 4.499 16-03-2017, Saat: 15:58
Son Yorum: esistem



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi