Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şablon Oluşturma Ve Kullanma
Merhabalar Arakadaşlar ,

Delphide yazmakta olduğum bir program için şablon yapısına ihtiyacım var 

Olay tam olarak şöyle

yazmakta olduğun programdan etkinlik oluşturup o etkinliğe ait tüm katılımcılara whatsapp üzerinden etkinlik türünü , yerini , zamanını ve katılım durmunu belirten mesaj yolluıyorum fakat etkinlikler değişkenlik göstereceği için  bu mesajları arkada kod ekranında değilde queryden aldığım isim , etkinlik ismi , etkinlik zamanı , katılım durumu  gibi verileri   çeşitli parametrelerle kullanıcıya bir ekran oluşturup  şablonlar haline getirerek ve  farklı şekillerde şablon seçerek mesaj yollamasını sağlamak   istiyorum buna dair bir çalışması ya da örneği olan arkadaşlar var mıdır acaba ? Aşağıda resim paylaşıyorum  daha detaylı anlatabilmek adına 
gBfHSb.jpg
Selamlar
Öncelikle başlamış olduğunuz bir kodlama varsa bunu bizimle paylaşır mısınız? En azından takıldığınız yerde, farklı fikirlerle sizi destekleriz. Ama daha adı konmamış bir proje için yardım edebilmek biraz daha zor olacaktır.
Yazılımcı, kahveyi koda çeviren bir organizmadır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Netsis ENTEGREFKEY Oluşturma Hk. OZCANK 5 723 10-10-2025, Saat: 21:17
Son Yorum: OZCANK
  excell aktarılan veride köprü oluşturma erdogan 0 411 15-10-2024, Saat: 21:51
Son Yorum: erdogan
  Buton Oluşturma Konusunda Yardım İhtiyacı cemakkus 31 8.256 27-09-2024, Saat: 21:00
Son Yorum: cemakkus
  Fastreport İçindekiler Sayfası Oluşturma [ÇÖZÜLDÜ] bydelphi 1 828 18-03-2024, Saat: 12:11
Son Yorum: bydelphi
  Yeni Component Oluşturma yhackup 2 1.468 20-04-2023, Saat: 11:39
Son Yorum: yhackup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi