Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım edebilir misiniz?
-Merhaba,0 dan 9 a kadar rakamları buton a tanıtıp,1 adet edit1.text ile dört işlemi yapan basit bir hesap makinesi kodlarına ihtiyacım var, eşittir de isteniyor... 
-Bir de Memo1.Lines.Add(Edit1.Text);   ile bir kelimeyi 1.harfinden başlayıp tek tek çoğaltıp yaptım, fakat çoktan aza doğru yapamadımSad
Örnek:  C
            CA
            CAN
             CAN
             CA
             C
                                        -Vaktini ayırıp yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
(11-03-2024, Saat: 04:50)Ozo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Merhaba,0 dan 9 a kadar rakamları buton a tanıtıp,1 adet edit1.text ile dört işlemi yapan basit bir hesap makinesi kodlarına ihtiyacım var, eşittir de isteniyor... 
-Bir de Memo1.Lines.Add(Edit1.Text);   ile bir kelimeyi 1.harfinden başlayıp tek tek çoğaltıp yaptım, fakat çoktan aza doğru yapamadımSad
Örnek:  C
            CA
            CAN
             CAN
             CA
             C
                                        -Vaktini ayırıp yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Merhaba kardeşim hesap makinesi projen için aşağıdaki örnek videolardan faydalanabilirsin.
Örnek 1
Örnek 2
Thumbs Up 
Çoook teşekkür ederim, Sağ olasın.
(11-03-2024, Saat: 15:01)Ozo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çoook teşekkür ederim, Sağ olasın.

Rica ederim kolay gelsin.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım edebilir misiniz? Ozo 2 1.263 13-05-2024, Saat: 14:11
Son Yorum: yhackup
  yardım edebilecek varmı mozkan06 1 1.264 28-04-2023, Saat: 10:37
Son Yorum: Javs
  Delphi7 zam hesaplama yardım batuhann 8 7.791 17-07-2020, Saat: 23:51
Son Yorum: batuhann

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi